Piimä-inkiväärijuoma
8 dl piimää
3 dl mustikoita
(1 rkl hunajaa)
2 rkl raastettua inkivääriä
1 dl manteleita
1/2 tl kanelia
Surrauta piimä, mustikat, inkivääri ja halutessasi hunaja. Paahda mantelit kuumalla pannulla ja kanelit päälle. Älä polta kanelia pannulla. Surraa mantelit juoman sekaan, mutta jätä rouheeksi.
Mies kuvailee juomaa "kaikkea mulle juotetaan", "onko tähän laitettu piimää", *epämääräistä yökkimistä* ja sen suuntaista kritiikkiä. Mukillisen kuitenkin sai alas. Mä saan loput kulumaan ihan ilman kritiikkiä.
Lisäys seuraavana päivänä: Maku paranee, kun antaa olla jääkaapissa yön yli. Siitä tuli ihan suorastaan NAM!
Lähde: Evita 3/11.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista. Ilahduin!