12. helmikuuta 2011

Tällä viikolla syötiin porkkana-persiljapihvejä tuoreena ja mikron kautta

Porkkana-persiljapihvit uunissa

0,5 dl korppujauhoja
0,5 dl kevytkermaa
300g porkkanaraastetta
0,5 dl sämpyläjauhoja (laitoin vehnä- ja ruisjauhoa)
2 munaa
1/2 dl persiljaa hienonnettuna
1 tl suolaa

Sekoita korppujauhot turpoamaan kermaan. Yhdistä kaikki aineet. Muotoile seoksesta pihvejä leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 min. Kaikkea vaan vähän lisää, niin saa isomman annoksen. [ei jaksa joka päivä tehdä ruokaa] Tää ohje on Martoilta. Kasvismuusia ja kermaviiliä seuraksi. Vatsa kiittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!