20. maaliskuuta 2013

Ja palkinnon saa...

Sain joku aika sitten mukavan muistamisen. Minua muisti Kokkeilijat , jonka muodostavat neljä pohjoisen rouvaa. Heillä on blogissaan kaikenlaista ruokaan liittyvää tekstiä ohjeista ruokavalioihin ja tuotetesteihin. Käykäähän tutustumassa! Kiitos siis heille muistamisesta. Minun tehtävä oli laittaa tämä muistaminen etiäpäin.Tunnustuksen säännöt

  1. Kiitä tunnustuksen antajaa ja jaa linkki hänen blogiinsa
  2. Valitse viisi blogia (joilla alle 200 lukijaa), ilahduta heitä tunnustuksella ja infoa asiasta kommentoimalla blogia
  3. Sitten vaan sormet ristiin ja toivotaan, että tunnustuksen saaja laittaa mukavan jutun kiertämään
Ongelmaksi muodostui löytää viisi uutta blogia, joita ei ole palkittu. Haluan kuitenkin antaa palkinnon eteenpäin. Meillä talo on kohta valmis, mutta Visu Villa - blogissa ollaan ihan alkuvaiheissa. Visu Villaa olen käynyt lukemassa ja sieltä löytyy samanlaisia kokemuksia kuin meilläkin oli aluksi. Tarjouspyyntöihin ei vastata ja naista ei aina huomata. Visu Villa -blogissa on mukavaa myös sen slogan "Tavallinen ei ole tylsä. Halpa ei ole huono. Välttämättä."  Budjetti on siis heillä mielessä ja järki mukana valinnoissa. Rakentajat ja wannabe-rakentajat siis Visu Villaan tutustumaan.

Annan palkinnon vain Visu Villalle. Laatu korvatkoon määrän. Ollos hyvä Visu Villa, hyvää projektia teille ja blogin kirjoitusintoa myös!

4 kommenttia:

  1. Mun blogissa haastetta pukkais myös sun suuntaan :)

    VastaaPoista
  2. Heille kuuluu jo ihan toisentason palkinnot - tää on ihan blogialoittelijoiden keskenäistä kisailua! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!