22. lokakuuta 2013

Flunssapäivän lounas.

Flunssapäivän lounas. Ei tehnyt mieli syödä mitään (eikä varsinkaan tehdä mitään), mutta oli kuitenkin nälkä. Surrautin neljä mandariinia, omenan, maitorahkan ja manteleita smoothieksi. Oheen paistoin lettusen, johon tuli kaksi munaa, banaani, ruokalusikallinen psylliumia ja kanelia. Idea lettuun tuli Luolalaboratorio-blogista. Lettusen päälle kaadoin ananasmurskaa. Lettusen ja kolmen smoothielasin jälkeen vatsa olikin ihan täysi ja olo parempi. Niin ja hox! ilman lihaa ja ilman viljoja. Ei ole syöminenkään helppoa.


Tämän viikon Neljän tähden illallisessa on mukana Juha Vuorinen. Eilisessä jaksossa opin, että hän ei voi syödä viljoja eikä laktoosia. Jään odottamaan Juha Vuorisen keittokirjaa, jossa käydään reseptien ohessa läpi näitä suolistohommia Juhan yksityiskohtaisen realistisen ilmaisutavan mukaisesti. Juoppohullunpäiväkirja oli vasta alkulämmittelyä.

2 kommenttia:

  1. Siel on kuulemma tällä viikolla ne kaikki. Eilen oli Jaajo ja tänään Anni. Eilen repesin aika huolella kuunnellessani herra Juha Vuorista. Veikkaan että telkkariin on sensuroitu. Herra Juha Vuorinen on kuulemma myös kasvissyöjä. Paikallisessa pizzeriassa on Jaajo-pizza. Siinä on niinku kaikkea.

    VastaaPoista
  2. Joo, hän ei myöskään syö lihaa. Mut se taitaa olla ihan pään sisäinen, ei suolen sisäinen ratkaisu. Ne on kaikki siellä ja hän on ollut tosi siististi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!