1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi 2015.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille blogin lukijoille.

Blogitie on ollut hiljainen, mutta mukavasti on vanhoista teksteistä ollut iloa lukijoille. Taustalla pystyy tutkimaan, että reseptejä on käyty ihmettelemässä, matkusteltu minulle tuttuihin kohteisiin, muutkin ovat taloja rakentaneet ja siellä kolonoskopiassakin on moni käynyt kärvistelemässä. Ei kai tähän voi muuta todeta kuin että KVG toimii hienosti.

Vuoden vaihtuminen luo jonkinlaista rytmiä tähän maailmaan. Välillä kun on ihan sekaisin, että onko mikä vuodenaika menossa ja montako viikkoa mihinkin on aikaa - ja oliko nyt tiistai vai torstai - niin tämän vuoden vaihtumisen jotenkin minäkin ymmärrän.

En myöskään katso pahalla lupauksia seuraavalle vuodelle. Jotkut niistä onnistuvat ja sehän on hienoa! Jos ei onnistu, niin jokaisen viikon aloittaa maanantai, jolloin lupauksen voi laittaa taas toteutukseen. Elämäähän tämä vain on.

Muutamana vuotena tein sellaisia virallisia lupauksia, joita olen kirjoittanut myös tänne blogiin. Silloinhan tulee juuri se ongelma, että ne lupaukset pitää myös lunastaa. Kohtuullisesti niitä on lunastettukin - että ehkä ongelmallisempaa kuin se lupaus, on se matka lupausta kohden. Jaksanko lähteä sille matkalle, onko sitä motivaatiota?

Näihin aatoksiin lähden vielä lepuuttamaan itseäni ja samalla orientoitumaan tähän alkaneeseen vuoteen kirjallisuuden parissa:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!