6. tammikuuta 2014

Tuttujen blogeja alkuvuoden teemoissa.

Ajattelin mainostaa kolmea blogia, joissa kaikissa on liikunta- ja/tai laihdutusteema yhdistettynä ihmiseen, jonka tunnen myös reaalimaailmassa.

pudotus.blogspot.fi
Sannan positiivinen ja avoin blogi on melko uusi, mutta se on saanut heti paljon lukijoita. Sanna on jo laihduttanut parikymmentä kiloa ruokavaliolla sekä liikunnalla. Sannalla on edelleen muutaman kilon pudotustavoite ja siitä sitten kohti pysyvämpiä tuloksia sekä kauniita vatsalihaksia. Blogissa kirjoitellaan muuttuvista ruokatottumuksista, arjen sekä laihdutusprojektin yhdistämisestä, laihduttamisen vaikeudesta, innostutaan onnistumisista ja treenataan pääasiassa salilla.

kiarantalainen.blogspot.fi
Kia on sitten täyttä rautaa koko nainen. Kian blogissa treeni on kuntosalia ja nyt hänenkin blogissa laihdutetaan, mutta ihan omalla tasollaan, koska Kia on juuri aloittanut kisadietin kohti kevään Body Fitness-kisoja. Itselleni laji on kohtuullisen vieras ja asenne lajia kohtaan on epäilevä - joten voin nyt läheltä seurata projektia ja ehkä oppia jotakin salitreenistä sekä karsia epäilyjäni Kian lajia kohtaan.

urakat.blogspot.fi
Serkkuni on aloittanut ystävänsä kanssa uuden vuoden kunniaksi hyvinvointiprojektia, johon kuuluu elopainon pudotusta sekä kiinteytystä arjen liikunta- ja ruokailuremonttien kautta sekä juoksutreeniäkin varmasti tulossa, koska Naisten Kymppi heillä kevään ohjelmassa. Riittävä päivittäinen veden juominen on blogissa myös tapetilla ja muistuttaa ainakin itseäni, että siinä pitäisi myös allekirjoittaneen petrata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!