Ensimmäisen testi-muka-pizzapohja, jossa sekoitettiin:
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
100g juustoraastetta
1tl leivinjauhetta
2rkl psyllium-kuitua
Taikina levitettiin pellille ja paistettiin vartti 225 asteessa, otetaan pohja uunista ja levitetään omat täytteet. Sitten takaisin uuniin ja annetaan olla kunnes juusto on sulanut. Ei mennyt niinku Strömsöössä, kun oli tosi tuskan takana saada leikattua tästä palaa ilman että se meni ihan mössöksi. Oli oikein hyvää, mutta kyllähän siinä oli munakkaan makua - pizzamauste muistutti Italiasta. Tästä tuli kuitenkin ihan tosi maukas lounas seuraavaksi päiväksi, kun hyvinkin kovalla kädellä keräsin kaikki lautaselle mössöksi ja lämmitin. Ei paha muka-pizza.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista. Ilahduin!