11. helmikuuta 2011

Minä täytän tänään 32 vuotta ja Jennifer 10 vuotta enemmän.

Syntymäpäivä.

Ulkona on 17 astetta pakkasta, mutta onneksi sentään aurinko paistaa. Kaunis ja kylmä talvipäivä, joka usein osuu syntymäpäivälleni.

Heräsin aamulla hyvällä tuulella. Perusasiat ovat kohdallaan. Kävin vaa`alla ja 32-vuotias painaa 65,2 kiloa. Hyvä luku sekin.

Aamupalaa ja chillailua ystäväni A:n kanssa kahvilassa. Otin croisantin, marja-mysli-jogurtti-hässäkän ja ihan vaan tavallisen kahvin. Luin jostakin, että latte lihottaa nykypäivän naisia. Sellaiseenhan ei sitten pidä sortua. *hymyilee*

Aamupalan jälkeen kävin Sokoksella ja pyysin myyjältä apua meikkivoiteen ostoon. On taas se aika vuodesta, jolloin olen tavallistakin kalpeampi ja syksyllä ostettu voide näyttää kasvoilla todella meikatulta. Myyjä etsi sopivan. Laitoin sitä äsken ja tämäkin tuntuu vähän tummalta, mutta ihan ok. Myyjä testasi paria sävyä iholleni ja tokaisi, että tämän alle pitää tietysti sitten laittaa kosteuttava päivävoide. Olin noin kaksi tuntia aikaisemmin laittanut iholleni parsakaaliuutteen ja kosteusvoiteen. Ärsytti. Ihmisten on joskus vaikea ymmärtää minkälainen on atooppisen ihon kuivuustilanne, varsinkin helmikuussa. Myyjä oli kuitenkin oikein mukava, joten uskalsin nostaa tilanteen vaikeusastetta. Kerroin, että minulla on tänään 32-vuotissyntymäpäivä ja ajattelin sen kunniaksi aikuistua (jälleen kerran) hankkimalla huulipunan. Pyysin apua tähän ikuisuusprojektiin. Ystävällisesti siirryttiin Lumenen osastolle, josta valittiin kaksi yhden hinnalla-kokelasta. Nyt minulla on sitten kaksi huulipunaa, joita opetella käyttämään. Olen joskus ennenkin yrittänyt aikuistua huulipunan kautta, huonoin lopputuloksin. Ei kuitenkaan vielä luovuta toivosta.
Sain vielä myyjältä syntymäpäivälahjaksi poskipunan. "Älä kerro sitten kenellekään, mutta hän antaa minulle lahjaksi tällaisen poskipunan, kun tämä on niin sinun värisi." En kerro.

Sellainen syntymäpäivä siis tämä. Paras lahja on vielä tulossa, sillä lähden kohta kirjoittamaan työsopimusta. Sehän se vasta aikuista onkin. 32-vuotiaalla on todellakin sopivaa olla työsopimus. Illalla suuntaamme Helsinkiin miehen ja koiran kanssa. Synttärikahveja ja tupareita tiedossa.

Kävin eilen kampaajallakin ja nyt on uusi tukka. Hämmästytin rakkaan kampaajani ja itseni tokaisemalla, että leikkaappa jotakin uutta lookkia. Johan sitä pari vuotta oli menty ihan sillä samalla.

Alla uusi otsatukka ja vähän huulipunaa. *Hih!*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!