8. helmikuuta 2011

Ihmiskoekaniini

Olen nyt pari viikkoa testaillut Biotherm Skin.Ergetic-seerumia Evita-lehdelle. Pakko myöntää, että iho on joka päivä yhtä pehmeä ja raikas kuin olisi ollut juuri kasvohoidossa kosteuttavasta naamiosta nauttimassa. Tuote tuoksuu ihanan raikkaalta ja keveältä. Ilolla sitä aamuin illoin kasvoihin levittää. Tuotetta pitäisi laittaa kosteusvoiteen alle, mutta ei aina tarvitse seerumin päälle mitään rasvaa erikseen enää laittaa. Muiden testaajien innostamana olen levittänyt tuotetta myös silmänympäryksille hyvin tuntemuksin. Tuotteen pitäisi auttaa nimenomaan stressi-ihoa, mutta minulla ei juuri nyt ole stressiä, joten siihen en osaa sanoa.Tosi asia on se, että tämä pieni putilo maksaa 65 euroa kaupassa. Minun käyttämäni kasvorasvat maksavat 8-15 euroa kappaleelta. Olen niin pihi, etten voisi 50 millilitran pullosta maksaa 65 euroa, vaikka sieltä kipuaisi pieni kosmetologi joka aamu ihoani hoitamaan.

Toisaalta, on hyvä tietää tällaisen tuotteen olemassa olosta, sillä atooppisesta ihosta kärsivän kauhu on totaalisen kuivumisen/ihottuman siirtyminen raajoista kasvoihin ja silloin voi joutua koekaniini tekemään kalliita pakkoratkaisuja. Ainakin tiedän silloin saavani rahalle vastinetta.

Onneksi tuotetta on vielä reilusti jäljellä, joten seerumi-luxusta on tiedossa vielä useaksi viikoksi.

Pientä miinusta annan tuotteen käyttöönottovaiheesta. Tuotteeseen pitää itse aktivoida tämä parsakaaliuute ja se oli periaatteessa helppoa, mutta jäi sellainen "Onnistuikohan se varmasti?"-olo. 65 eurolla haluaisi kuitenkin takuuvarman, helpon tuotteen.

Tämä alkuhässäkkä tekee tuotteesta ns. tuorekosmetiikkaa tai jotakin sellaista. Tuote säilyy vain 3 kuukautta ja 99% tuotteesta on luonnollista alkuperää.

Olisi pitänyt ottaa ennen ja jälkeen kuvia!

Seuraavaksi testataan Estée Lauderin DayWear - kevyesti sävyttävää kosteusvoidetta. Sen pitäisi olla jo postissa. Kosteusvoide lupaa suojata ihoa tehokkaasti ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavia vapaita radikaaleja (vapaa radikalismi on kyllä aikoinaan minuakin varmasti vanhentanut) vastaan sekä vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen ensimerkkejä ja tasoittaa ihon väriä. Tän rasvan arvoksi on ilmoitettu kuuskymppiä. Kuuskymppiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!