3. helmikuuta 2011

Viihdettä kansalle, joka sitä janoaa.

Keitin ämpärillisen Starbucks-kahvia, jotta oikein päästään tässä Suuren maailman tunnelmaan. Kahvikin valmistui helposti, kun kahvi oli puruina ja eilen oli käyty lypsyllä.

Lähdetäänkö Suomen vai Suuren maailman uutisista?

Aloitetaan ne yhdistävästä teemasta eli Adam Lambertista ja Sauli Koskisesta. Ensimmäistä kertaa kuulin tästä radiosta ja hetken luulin kyseessä olevan joku hih-hih-hii-juttu, mutta sitten ymmärsin tämän olevan ihan totta. Just Jared-sivusto kertoo meille kuvien kanssa miesten tekemisistä alkuviikolta ja tottahan se sitten varmasti on. Sauli on stailattu niin Hollywood-tyyliin ja miehet ovat oikein ihana pari. Jos he saisivat lapsia, niin miten komeita/kauniita hahmoja siitä syntyisikään. Mä olen aina ollut vahvasti sitä mieltä, että Bradin ja Jenniferin parisuhde loppui ihan siitä syystä, että maailmankaikkeus ei ollut vielä valmis niin ulkoisesti täydellisiin ihmisiin, joita heidän jälkikasvunsa olisivat olleet. Se ei vain ollut mahdollista.

Siitä voidaankin jatkaa lisää iki-ihanasta synttärikaima-idolistani eli Jenniferistä (jos joku on ihan pihalla, niin sukunimi on Aniston). Jennifer promoaa Jenkeissä uutta leffaansa, joka on taatusti kohtuullisen tyhjäpäistä höpöhöpöä, mutta promoamisen ohella henkilöfanittajat saavat osansa kaikenlaisista tarinoista, joita tällä viikolla on kerrottu mm. Ellenille ja Conanille. Jennifer ei siis ole raskaana, eikä ole adoptoimassa ketään juuri nyt ja haluaa ettei toimittajat kaivele asiaa koko ajan: “When that day is going to happen, I want to be able to be like, ‘Hey, guess what?’”. Quote kopioitu Just Jaredista. Ensi viikolla Jennifer ja minä juhlistamme syntymäpäiviämme ja minulla on edelleen 10 vuotta aikaa saada itseni näyttämään itseni yhtä upealta kuin hän on nyt. Pitäisiköhän laittaa Jenniferille onnittelukortti?

Sitten kotimaan kuulumisia! Katsoitteko eilen Maria, Mariaa? Ohjelmassa oli miesten ilta. OMG. Tässä nyt tietysti ollaan sillä rajalla, että oliko jakso niinku laatuviihdettä, hauskaa vai surullista? Vedetään rima alas ja lähdetään siitä, että se oli laatuviihdettä. Kourallinen vieraita, joista kaksi on ihan naamat. Andy McCoy on alan miehiä ja pieni tuuba ei menoa haitannut, sai suunsa auki ja kitara soi hienosti. Kauppias Keskinen, joka kyllä on myös alan miehiä, mutta ei Andyn tapaan ammattilainen, joten hän ei pystynyt esiintymään tuuban kanssa suorassa lähetyksessä. Kun teemana oli miesten ilta ja ihmissuhteet, niin eihän suomalainen mies perinteisesti niistä avaudu kuin vasta muutaman kulauksen jälkeen eli sitä saa mitä tilaa. Muuten en halua toisen epäonnistumiselle nauraa, mutta kyllähän on aika legendaarista vastata suorassa lähetyksessä puhelimeen (joka on kaiuttimella) ja kaveri soittaa, että tule nyt pois sieltä telkkarista sekoilemasta. Vesa Keskinen näyttää antaneen suomalaiselle medialle aamulla lausunnon, jossa myöntää olleensa huppelissa. Ei olisi kyllä mitenkään voinut arvata, hyvin peitteli.

Pieni häpeä tuli siitä, että mukana oli  myös suhteellisen korkealle arvostettu tanssija Benny Ninja. Hän voi sitten kertoa kotona Atlantin takana minkälainen meno on suomalaisessa talkshowssa.

Mukana oli myös Esko Eerikäinen, joka veti ihan hyvin ja varmasti on ihastuneilta naisilta pukannut viestiä kaikkia viestimiä pitkin. En ole ollut hänen ja Martinan erosta kovinkaan kiinnostunut. Lähinnä harmittaa, koska sopassa on mukana heidän reilun vuoden ikäinen tyttärensä.

Siinä varmaan päällimmäiset viihdeuutiset tältä viikolta tai ainakin tältä päivältä.

P.S. Viime viikolla kirjoitin, miten diggaan taas Marian showta ja eilen paikallisessa lehdessä tv-osion toimittaja oli täysin vastakkaista mieltä kanssani. Kaikkia ei voi miellyttää. Mä aion katsoa ensi viikollakin. Sitä vielä mietin, että eikö ole aika epäkohteliasta tulla humalassa toisen ihmisen työpaikalle?

1 kommentti:

  1. Sosiaalisen median kautta kommentoitiin tätä postausta, jossa todettiin Bradin olevan nyt yleisesti kauniina pidetyn Angelinan kanssa&lisääntynyt ja sen takia mun maailmankaikkeus-pohdinta ei voi pitää paikkansa. Mielestäni Angelina menee eteenpäin mielettömällä bodylla, ei naamalla.
    Mitäs sitten pohditaan? ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!