18. maaliskuuta 2011

Raksa-messut, checked.

Ihan kuollut.

Nyt on niin paljon esitteitä, että voisin pitää ihan yksityiset raksamessut tässä makuhuoneessamme. Sänky on täynnä esitteitä, joita yritin lajitella aiheiden mukaan. Mukaan mahtuu yksi läppäri, yksi täysin kuollut naisenraato ja pieni koira rullalle kiertyneenä. Metrilakut jäi ostamatta, kun en jaksanut lopuksi heidän kioskiaan enää etsiä. Metrilakun hinnat tsekkasin kuitenkin vuodelle 2011: 1 laku 1,20€ ja 5 lakua viidellä eurolla.

Sormenpäitä kihelmöi kirjoittaminen, kun muovipussien kantimet on kiristänyt käsiä hiukan liikaa, veri ei ole ihan just päässyt sormenpäihin asti. Onneksi oli nahkahanskat. Seuralainen kannattaa siis ottaa messuille mukaan kantoavuksi. Reppu tai siis rinkka olisi ollut myös ihan bueno.

Naisnäkökulmaa Raksa-messuiluun voisi sen verran tuoda, että naisena saa aika vapaasti katsella esitteitä ja ihmetellä ständejä. Myyntimiehet patsastelee toisella puolella kojua siirtelemässä esitteitä pinosta toiseen sen aikaan. Positiivista palvelualttiutta naama kysymysmerkkinä olevaa naista kohtaan osoittivat: Isku-keittiöt, Herrala talot, Teri-talot, Scavolinistudio ja Lujabetoni. Ollaan kerrankin asiallisia ja ei luetella käytöstapojen toisesta päästä firmoja. Itsekin olen messuilla ollut töissä ja ei se aina niin herkkua ole.

Yhtäkään esitettä ei kyllä nyt jaksa avata, mutta ensi viikolla sitten uusin voimin. Lähdemme tänään vielä miehen kotikonnuille eli Etelä-Pohjanmaan suuntaan. Hyvää viikonloppua sitten kaikille. Lahdessa Raksa-messut vielä sunnuntaihin asti. Vihreällä bonuskortilla sisälle pääsee 10 euron sopuhintaan.

Kotimaista keittiömuotoilua. Muotoilija Jaani Vaahteran käsialaa tämä Kokopuu-taso hellalla ja altaalla. Yllä hänen suunnittelema Ahjo-liesituuletin ja alla myös saman sarjan penkki. Kuva: Isku-keittiöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!