15. maaliskuuta 2011

Rakas raksapäiväkirja...

Meillä on todella alkamassa taloprojekti.

Vähän yllättäin osui kohdallemme tontti täältä Lahdesta. Onhan siitä tiedon saapumisesta jo kuukausi mennyt. Mietintää ja järjestelyjä tuli tehtäväksi. Kaikki meni viime viikolla mainiosti, josta jo kirjoittelinkin. Ei kai siinä sitten muuta kuin rakennushommiin!


No, muutama juttu tietysti ennen sitä.

Mä olen ihan pihalla tän projektin kanssa, mutta rakas mieheni on alalla ja toimii hyvin työnjohdollisissa tehtävissä. Kaikki on vielä suunnitteluvaiheessa ja vielä voi vaan fiilistellä kaikkia mahdollisuuksia miettimättä kustannuksia tai realiteetteja.

Mä heti kaivoin mun Divaani-lehtikansion esiin. Pikainen kertaus kuvia katselemalla. Viime viikolla käytiin katsomassa kahta esittelytaloa. Molemmat olivat jotain ihan muuta kuin meillä on mielessä, mutta toimivat minulle hyvinä esimerkkeinä. Hahmotan jo paremmin minkäkokoinen on 12 neliön huone tai kolmen neliön sauna. Aikaisemmin käytiin katsomassa myös yhtä myynnissä ollutta taloa, joka oli oikeasti lähempänä meidän ajatuksia.

Nyt odotellaan tarkentavia papereita kaupungilta. Sen jälkeen voi ruveta tarkempia piirustuksia rustaamaan ja siirtyä reaalimaailman pariin.

Mä olen edennyt jo nollatilanteesta kuitenkin eteenpäin:
-mulle pitää hommata sellainen liivi, johon voi laittaa roikkumaan vasaran ja muita työkaluja (se ei kuulemma ollut nyt ihan se akuutein hankinta, sanoi työnjohtaja)
-WALK-IN-CLOSET!!!
-Ei Bosch-liedelle (meillä on nyt sellainen ja se hätäsammuu pienestäkin roiskauksesta)
-valtavasti päätöksiä edessä, apua!

Jostakin se on liikkeelle lähdettävä.

4 kommenttia:

Kiitos kommentista. Ilahduin!