18. tammikuuta 2011

Uuden vuoden teemoissa jatketaan

Harrastuspuolen uuden vuoden pohdintoja, lupauksia ja toiveita esittelin muutama postaus sitten. Tein toki vastaavaa listaa muistakin kuin harrastuksellisista asioista. Niistä mahdollisesti myöhemmin kirjoittelen, jos toivekeiju ehtii käydä luonani. Matkustan ensi kuussa Lähi-itään, joten lampunhenki kolmen toivomuksen kera voi myös tulla ajankohtaiseksi.

Vuoden 2011 harrastusasioita olen vienyt eteenpäin seuraavasti:

Kirjallisuuslistan luku-urakan aloitin viikonloppuna. Anna Karenina on korkattu.

Kirjallisuuspiirilleni tein juuri Facebook-ryhmän, johon liitin yhden ystävän. Ystävältä mitään toki kysymättä.

Huomenna alkaa potkunyrkkeilyn peruskurssi. Valitsin kurssin, jossa ei sparrata = en joudu lyötäväksi. Katsotaan sitä sparrauspuolta sitten myöhemmin, kun osaan asiallisesti lyödä takaisin.

Uintitekniikkakursseja etsin ja yhden löysin, mutta se ei sovi aikatauluihini. Onneksi vuotta on vielä runsaasti jäljellä.

Juoksemassa kävin eilen ja käyn(en) myös tänään. Maraton täältä tullaan! Pysyisi keli nyt tässä nollan tienoilla, niin lenkille lähdön kynnys pysyy sopivan matalana.

Lisäksi hain lyhyelle viiden illan TE-keskuksen yrittäjäkurssille. Tämä kurssi kuuluu niihin muihin pohdintoihin, toiveisiin ja lupauksiin. Jään odottelemaan toivekeijun vierailua.

Post scriptum: Lassen Virén jutteli näköradiossa sunnuntaina viisaita juoksumotivaatiosta. Hänen pointtinsa oli suunnilleen tämä: katsoessaan ikkunasta minkälainen keli on, valitakseen oikeat treenivaatteet, niin silloin on motivaatio kohdallaan. Katsoessaan ikkunasta, että onko juoksukeli, niin sitten on motivaatio hakusessa. Siinähän sitä on wannabe-maratoonarille ajattelemisen aihetta sekä peilistä katsottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!