30. tammikuuta 2011

Sunnuntaina sataa aina, paitsi tänään paistoi aurinko.

Hurja tuuli on käynyt Lahden yli koko yön ja päivänkin. Ilma näyttää ikkunasta upealle, mutta ulkona on valtaisa viima. Jimi oli aamulenkillä peloissaan tuulentuiverruksesta, päivälenkillä meno olikin sitten jo iloisen vallatonta. Päivälenkillä käytiin koko poppoolla varaamassa kirpparipöytä, joten nyt on saanut merkkailtuja tavaroita valmiiksi sekä pakattua niitä siirrettäväksi autotalliin viikoksi seisomaan.

Komeron takaseinä on saavutettu ja siellä voi nyt jopa kävellä. Suuri työ takana ja kunhan tästä tokenee, niin sitten jatketaan kaikki loput kaapit vielä läpi ensi viikolla. Komeron siivoamisessa parasta on aina löytää kaikki muistosälälaatikot sekä valokuvat ja vanhat kalenterit. Siinähän sitä aikaa menee, kun pitää katsoa kuvat läpi ja lueskella vanhoja muistiinpanoja. Hääpuku pitää aina testata, vielä mahtui päälle. Häämuistolaatikon kanssa meni eniten aikaa. Huippua, että olen laittanut samaan laatikkoon meidän molempien polttarimuistot, järjestelyistä kaikenlaista, itse päivästä, häämatkasta ja jopa hääpuvunhakumatkasta on kaikenlaista lappua tallella. Onneksi olin yli-innokas morsian!

Toiseksi parasta on saada tavaraa kiertoon! Mieleeni tuli jo eilen, että eikö netissä ole pyörinyt jonkinlainen haaste hävittää kotoaan 100 tavaraa. Googlettelin äsken aihetta ja haasteen isä on Dave Bruno-niminen heppu ja asiasta voit lukea painamalla tästä.  Rupesin jo eilen kirjaamaan paperille sekä kirpparille että roskiin meneviä tavaroita ja oletan 100 tavaran kyllä tulevan täyteen. Meitä on kuitenkin kaksi ihmistä ja Jimikin on osallistunut haasteeseen ainakin kolmella tavaralla. Alkuperäinen tarkoitus olisi varmasti poistaa 100 tavaraa per henkilö ja silloin joutuisi todellisten valintojen eteen. Raportoin lopputuloksen, kunhan saan/saadaan loputkin kaapit käytyä läpi.

LISÄYS 31.1.2011
Fiksu ystäväni P oikaisi tätä minun 100 asian tekstiä sillä, että Dave Bruno siis vähensi kokonaistavaramääränsä 100 esineeseen. Itsekin luin nyt hänen sivunsa kunnolla ja  näinhän asia toki on. Pahoitteluni sekaannuksesta. Löysin paljon kirjoituksia, joissa sekaannuttiin samalla tavalla kuin minä asian kanssa ja lähdin samaan en-tarkista-taustoja-huutosakkiin mukaan. Tärkeintä on kuitenkin, että kierrätetään ja ei hamstrata sitä tavaraa sekä tarkastetaan taustat että lähteet.

2 kommenttia:

  1. Joo pitää tarkistaa taustat ja lähteet tai muuten ollaan kuin Yle lautakasassa ja vaalituessa! ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, tarkkana pitää olla ettei käy ylet! Ainahan sitä voi sitten vedota lähdesuojaan, jos ei ole sattunut linkittämään lähdettä materiaaliin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!