29. tammikuuta 2011

Kaaos!

Viime syksynä oli tarkoitus laittaa tavaraa kirppikselle myyntiin, mutta asia vaan jäi. Nyt sitten uusi noste on päällä projektin kanssa. Suurella vimmalla rupesin aamulla perkaamaan meidän ns. vaatekomeroa, joka siis on varsinainen sekatavarakauppa pienoiskoossa. Olen jo päässyt hyvään vauhtiin ja tulosta syntyy, mutta nyt oli pakko keitellä teet ja istahtaa alas. Toivotaan, että moottori ei täysin pysähdy!

Olisi vaan ihanaa, jos olisi musta-aukko, johon tavara vaan katoaisi komerosta-ulos-joutumis-tuomion saatuaan. Nyt kirppikselle menevät tavarat ovat erinäisissä pinoissa ja kasseissa ympäri kaksiotamme. Kaaos on siis myös päässyt irti komerosta ja vallannut koko kämpän. Jokin meni pieleen!

Parsakaaliuute tuli muuten eilen ja kaksi kertaa olen sitä jo kasvoihin sivellyt sekä kerran käynyt kommentoimassa fiiliksiä.  Ei vielä mitään merkittävää muutosta kasvojen energiatasossa. Voisikohan sitä vähän nauttia sisäisesti, jos vaikka parsakaalienergialla komerokin tulisi suitsaitsukkelaan paraatikuntoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!