25. tammikuuta 2013

Parvikerroksen suunnittelua ja umpeutuvia seiniä.

Tänään mittailtiin yläkerran seiniä ja mietittiin, että mitä pinnoille tulee. Huone, johon olin ajatellut tapettiseinää ja ehkä niitä lintuja, saa jäädä kyllä ainakin alkuun valkoiseksi. Huoneeseen tulee nimittäin walkkari-tyyppinen vaatteiden säilytysratkaisu sekä luultavasti kirjahylly-tyyppistä ratkaisua eli näiden värikkäiden elementtien kanssa on fiksua lähteä vaaleilla pinnoilla. Pahin walkkari-innostus on jo taittunut - mutta täysin en ole ideasta vielä luopunut. Vaatteidensäilytysjärjestemä rakennellaan kuitenkin valmiiksi niin, että siihen on tarvittaessa ovet jo valmiiksi ajateltuna ...ja sittenhän tilanne olisikin taas ihan eri. Moni muukin pinta saa jäädä odottamaan sisälle muuttoa ja ajan kanssa voi sitten miettiä mikä pintaväri sopii mihinkin. Maalari kuitenkin aloittaa hommansa tästä parvikerroksesta ensi viikolla ja aluksi tosiaan maalari maalasi valkoista-teemalla. Ensiksi on sitä jotakin tasoitus/kittaamishommaa enemmän kuin laki sallii. Sen jälkeen valkoisella maalailua. Maalarinvalkoista tulee vaatekaapiston taakse ja varsinainen masterin vaatehuone saa mennä ihan maalarinvalkoisella - kodinhoitohuonetta voidaan myös maalata sillä ja autotallia ainakin. Muiden tilojen valkoinen voisi sitten olla jotakin taitettua valkoista. Lähipäivinä täytyy tietää, että mihin se taittuu.

Tähän metriseen koloon olisi toiveissa saada hyllyjä kirjoille. Vasemmalle seinä ja oikealla menee koteloitu liesituulettimen putki katolle. Näiden välissä siis sopiva kolo esim. kirjoille.

Eikö ole hyvä kuva? Tää kuva muistuttaa mulle, että tähän tul(l)ee peili. Ja tarkkasilmäinen huomaa, että lattia on edennyt tästä.Pyykkikuiluun voi laittaa tavaraa kahdesta kohtaa yläkerrasta. Toinen on tämä paikka, joka on kaappirivistön sisällä ja toinen kylppäristä. Tässä jouduttiin vähän kikkailee, kun piirrustuksissa oli häikkää. Arkkitehti ei voi kaikkea huomata.
Keittiön ja kodinhoitohuoneen välinen seinä oli umpeutunut.
Kodinhoitohuone. Oikealle kädelle tulee kodinhoitohuoneen kalusteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!