1 pkt Koskenlaskija Kylmäsavuporo-juustoa
1 kukkakaali
1 sipuli (jos on iso, niin osan voi silputa keiton höysteeksi)
1 l vettä
1 liemikuutio (kasvis, liha)
150g kylmäsavuporoa
2 dl kuohukermaa
mustapippuria
Kukkakaali pieniksi paloiksi ja sipuli silpuksi. Ne keitetään pehmeiksi kasvis/lihaliemessä. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää paloiteltu juusto ja silputtu poron liha. Kuumenna sekoittaen, juusto sulaa. Lisää kerma ja pyöräytä mustapippuria sekaan. Anna kiehahtaa. Keitto on tuhtia, mutta silti suht ohutta - joten sipulisilppu, poronpalat, persilja tms. sopii päälle sekä leipäpala kylkeen.
Poro on parasta. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista. Ilahduin!