19. tammikuuta 2013

Kohtaaminen sateenvarjotelinekorin kanssa.

www.rivieramaisonwebshop.nl
Vuonna 2009 mieheni sisko avasi sisustusliikkeen Jyväskylään. Sisustus Satiini- niminen liike on hänen ja toisen toimeliaan nuoren naisen yhteinen sisustus- ja nykyään varmasti voisi sanoa lifestyle-putiikki. Itse seurailen lähinnä kaupan nettisivuja, kun harvemmin liikkessä käymme. Sitä kautta tunnistan nykyään joitakin sisustusmerkkejä ja vähän tiedän minkälaisia tuotteita mikäkin merkki tarjoaa. Ensimmäinen merkki, johon tämän kaupan kautta tutustuin on Riviera Maison. Hollantilainen merkki, johon monet naiset (ehkä miehetkin, en tiedä, en usko...) ovat hurahtaneet. Itse en ole mitenkään hurahtanut RM-tuotteisiin, mutta moni tuote on kyllä miellyttänyt silmää. Astiat ja muu pientavara ovat mielestäni ihan sopuhintaisia, mutta astioissa olen itse suuntautunut muihin merkkeihin. RM:n korituotteet ja valaisimet ovat niitä, joista olen usein löytänyt mieluisia yksilöitä - mutta niissä hinnat ovat tarkan euron tytölle korkealla. Kyllä meiltä yksi RM-lamppu löytyy, mutta kyllä sitäkin pitkään mietittiin. Hyvä niin.

...olin siis kertomassa sateenvarjotelineestä...

Kälyn kaupan avaamisen jälkeen, kirjoitin tietysti Google-hakuun "Riviera Maison". Sieltä avautuivat merkin kotisivut, joissa on tuote poikineen. Sivuilta voi itse tilata myös suoraan, ilman jälleenmyyjäkauppiasta, mutta jokaiseen tilaukseen tulee 50 euron käsittelymaksu. Ihanan kallista, sanoisi liittymämainos. Tuo summa ainakin pitää minut poissa tilauslistoilta. Sivuilta kuitenkin bongasin sateenvarjotelineen - tai voisiko sanoa sateenvarjotelinekorin. Meillä on kaksi isoa sateenvarjoa ja kävelysauvat, jotka nojailevat eteisen lipastoon - kaiken sen ajan, kun ne eivät ole valahtaneet lattialle. Kaikki nämä vuodet olen välillä kysellyt Satiinista tämän korin perään. Heille se ei ole kuitenkaan tullut valikoimiin. Muut eivät ole siitä olleet kiinnostuneita. Pari kertaa vuodessa käyn RM:n sivuilla ja siellä se kori aina on valikoimissa. Se on minun mittakaavassani ihan järkyttävän hintainen korituote, mutta sille on nykyisessä kodissamme ollut ihan paikka katsottuna eteisessämme. Se sopisi lipaston ja tuolin väliin kuin nenä päähän.

Tänään sitten kävin täällä Lahdessa Millan Putiikissa, joka myy RM:n tuotteita myös. Siellähän niitä sitten oli, sateenvarjotelinekoreja. Ensimmäisen kerran ikinä näin tuotteen luonnossa, järkyttävän hintalappunsa kanssa. En tiennyt mitä tehdä, joten poistuin pikaisesti kaupasta. Mietin, että sopiiko se tulevaan kotiimme. Mietin, että mitä tulevan kodin eteisessä olisi muuta kuin tämä sateenvarjotelinekori. Aikani mietittyä tajusin, että tulevassa kodissa on myös toinen sisäänkäynti suoraan kodinhoitohuoneeseen, johon varmasti mennään märän sateenvarjon kanssa sisääntullessa. Tuote menisikin sinne. Olisiko se joka euron arvoinen siellä? Tarvitaanko sitä enää uudessa kodissa? Onko siellä muutenkin tilaa pitkille sateenvarjoille? Niin ja jos ostaa yhden kovan hinnan RM-korituotteen, niin tarvitseeko se sitten parikseen jonkun toisen look-a-like-korin vaikka hanskoille. Kävin RM:n sivuilla ja tämän sateenvarjotelinekorin lisäksi heille oli tullut uusi sateenvarjotelinekori - joka on vielä kalliimpi!

Tää on siis jo SO LAST SEASON.

En tosiaan tiedä tarvitaanko me oikeasti sitä, mutta ainakin olen kehittänyt sateenvarjotelinekori-termin sekä todellisen ensimmäisen maailman ongelman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!