2. joulukuuta 2012

Viimeinen raksapäivä ennen lomaa ja muutama sen jälkeen.

Ennen lomille lähtöä raksalla tehtiin vielä pitkä päivä ja pitkän päivän ilta. Loman ajaksi raksa sitten hiljeni kokonaan. Kaksi viikkoa pitivät kaikki asianosaiset taukoa. Lomalle lähdön aikaanhan oli juuri tullut ensilumi ja oli pakkasta. Lomamme ajan ilma oli taas selvästi plussalla ja nyt taas ollaan palattu talvivaiheeseen. Viimeisellä viikolla ennen lomaa tehtiin sellainen iso juttu, joka ei näy, koska se on kaivettu maan alle - mutta siis loput kaivot on nyt paikallaan siellä pinnan alla.

Talo on rakentunut jo viikon taas lomien jäljiltä. Itse olen tällä viikolla kerran käynyt tontilla piipahtamassa. Pimeässä ja kylmässä valokuvaaminen on sitä ja tätä. Kuvat on heilahtaneita ja värit on mitä sattuu. Sormiakin palelee. Tässä on kolmen kuvan sarja, (nää on parhaat kuvat, jotka kamerasta löysin) joista ensimmäisessä näemme, että ulkovaloja on asennettu, toisessa näemme paikkoja upotettaville valoille ulkokatossa ja viimeisessä katsomme taloamme, jossa on (raksa)valot päällä sisällä.

Nämä led-valot on ostettu Virosta, K-raudoista. Maksoimme näistä noin 21 euroa kappaleelta.Täsmälleen sama tuote on myynnissä myös Suomessa, mm. Kodin Terrassa, hinta tosin alkaa seiskalla.
Kuuden ikkunan sarja on olo/ruokailutilaan, niistä seuraava ikkuna oikealle on ruokapöydän kohdalla, siitä seuraava ikkuna oikealle on keittiö ja suoraan sen yläpuolella oleva ikkuna on mun huone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!