17. joulukuuta 2012

Parvikerroksen tilannekatsausta.

Parvikerroksessa on ns. päämakuuhuone, vaatehuone, kylpyhuone sekä toinen makuuhuone, joka on se ns. mun huone. Väliseinät on jo melkeinpä parvikerroksessa paikallaan. Torstaina laitetaan vielä tähän kolmanteen kerrokseen lattialämmitysputket ja siihen päälle sitten lattia. Sitten on kaikissa kolmessa kerroksessa lattia.

Tämä kuva on otettu suunnilleen siitä, missä joskus sitten nukutaan. Vasen ovi on vaatekomero ja oikea ovi on kylpyhuone. Keskelle on suunnitteilla telkkarin paikka. Oikealta kädeltä jätettiin väliseinä laittamatta.
Oikealla kauempana on ns. mun huoneen ovi.

Ns. mun huone on jo saanut katonkin. Seuraavaksi pintoihin tulee maalia tai (lintu)tapettia.
 Makuuhuoneen kylppäri on tässä. Vasemmalla ensiksi suihkukoppi, sitten tulee lavuaari ja suoraan eteen pönttö sekä pöntön viereen likapyykkiputki, jonka toinen pää on kodinhoitohuoneessa kerrosta alempana. Minkälaista laattaa laitetaan?  
Vaatekomerossa seuraavassa kerros olisi myös maalia. Tumma raita takana oikealla on varjo, komero kääntyy sinne.
Tämäkin kuva on otettu siitä, missä sänky on suunniteltu olevan. Portaat tulevat keskellä olevasta kolosta ylös ja parven reunan ympärille sitten umpikaiteet. Tästä kohtaa jätettiin väliseinä laittamatta. Saatiin tilaa ja tilan tunnetta.
Ja kun vauhtiin on päästy, niin laitetaan vielä neljäs kerros. No ei. Jotakin pehmuste (lue: eriste) -hommia.
Sängyn yläpuolelle meinasi unohtua laittaa valokytkin, josta saa valot sammutettua ilman pedistä nousemista. Se oli tänään käyty lisäämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!