9. syyskuuta 2012

Tänään käytetään aikaa globaalin hyvän puolesta.

Tänään on kolmatta kertaa Naisten Pankin kansallinen Kävele Naiselle Ammatti-tapahtuma. Meillä Lahdessa tämä on ensimmäinen kävelytapahtuma, koska Lahden aluesolua ei tainnut vielä viime vuonna tähän aikaan olla olemassakaan!

Alkukesästä ruvettiin tapahtumaa suunnittelemaan. Kehittelimme kulttuurikävelyn, siis ei-niin-urheilullisen tapahtuman. Lahden Seudun Oppaat ry lähti tapahtumaan mukaan hyväntekeväisyyspohjalta ja tänään sitten klo 13.00 viisi opasta lähtee kierrättämään reilua 100 naista ympäri Lahtea teemalla "Lahtelaiset vaikuttajanaiset." Tämä meidän perusidea tälle kävelylle on niin huippu. Omakehu saanee haista tai ainakin tuoksua.

Olemme leiponeet tarjottavia, askarrelleet, järjestäneet paikalle monenlaista musiikkia ja runoesityksen. Tiimissämme on lahtelainen kulttuurihenkilö, joka on suhteillaan saanut siis kulttuurinkin paikalle ja hyväntekeväisyytenä tietysti.

Osallistujiakin on etukäteen ilmoittautunut yli sata! Ihan uskomatonta. Vähän jännittää kuinka paljon ihmisiä saapuu paikalle ilman ilmoittautumista, koska se on myös mahdollista ja olemme saaneet runsaasti medianäkyvyyttä täällä Lahdessa tapahtumalle! Liian kanssa pärjää toki aina, mutta onhan siinä aina haastetta. Ilon kautta!

Kävelytapahtumia on ympäri Suomea tänään ja ilma näyttäisi suosivan, että eikun menoksi!

J.K. Kaikki meni tosi hienosti. Oli oikea hyvänmielen tapahtuma! Kerättiin myös yli 3000 euroa Naisten Pankille osallistumismaksuilla ja buffalla. Saa olla todella tyytyväinen. Kiitos kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!