28. syyskuuta 2012

Raksapäivä 165: Harmaita ilmoja, värejä, valoja ja varjoja.

Tässä muutamia harmaita kuvia. Harmaa on ilma ja vähitellen myös talo. Lehdessä luki, että Lahdessa on menossa toiseksi sateisin syyskuu 50 vuoteen. Rakentajan unelma. Hienosti hommat kuitenkin etenee. Ei me sokerista olla.

 Tässä kuvassa näkee, että seinälautoja on saatu jo lyötyä kiinni. Työtoveri S:lle terveisiä, että ei me sit jätettykään sitä vihreeksi. Tää väri on joku harmaa. Eihän värejä ole edes olemassa, muka-värit on vaan värejä sekä valoja.

 Tässä tää väri on ihan vaaleansininen. Edellisessä kuvassa väri oli jotakin vaaleaan harmaaseen taittuvaa.


 Autotallin ovi voitaisiin asentaa muuten, mutta talli on vielä liian täynnä tavaraa. Hyvähän tuo iso reikä seinässä olisi vähitellen saada toki umpeen.

 Tässä kuvassa tulee jostakin ihan mieletön valo, vaikka oikeasti ulkona on synkeän harmaata. Outoa. Tämä kuva kuitenkin yrittää kertoa, että villoja on tuonne ihan ylös asti laitettuna. Sama sanoma tuossa alla.

Tässä kuvassa talo on tosi vaalea. Tämä kuva kertoo siitä, että seinälautoja ei myöskään voida lyödä kattoon asti, koska me nyt odotellaan lähetyksiä Saksasta ja Ruotsista. Tuohon katon ja seinän taitekohtaan tulee jotakin vielä. Ja se jokin meille tulleista kuljetuksista on puuttunut. Tuo valkoinen kohta on oven paikka, jossa on väliaikaisesti styroksilevy.

Talon väri näyttää mielestäni oikein hyvältä ja olen siihen tyytyväinen.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä väri! Vaikka oma viehätyksensä olisi ollut myös tuossa hillittömässä retro-vihreässä :D

    VastaaPoista
  2. Ois voinut kokeilla, että kauanko menee, että naapurit rupeavat kyselemään laudoituksen perään? ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!