Serkkuni T lähetti minulle tämän omppukakkureseptin ja eilen ehdin harjoitella taas leipomista. Tämä oli mehevämpi kuin edellinen omenakakku - tähän tulee rasvaa!
Omenakakku
4 munaa
12 rkl sokeria
1-2tl leivinjauhetta
1 sitruuna (kuori raastettuna)
1,5dl maitoa
1dl öljyä (laitoin sulatettua voita)
300g jauhoja
3-4 omppua (tuplasti, jos pieniä)
(kanelia)
Vatkaa
munat ja sokeri. Lisää jauhot + leivinjauhe, sitruuna, maito ja öljy/voi
tässä järjestyksessä. Lopuksi lisää paloitellut omenat (saa olla ihan
kunnon paloja!). Paista 180 asteessa noin puoli tuntia. Mä paistoin kyllä melkein 45 minuuttia. Ei ollut kypsä 30 minuutin kohdalla.
Maistiaisia odotellessa....
VastaaPoista...ihan ku teille jotkut maistiaiset riittäisi, pitää hommata isompia kakkuvuokia! :)
VastaaPoista