17. marraskuuta 2013

Liikuntatunnelmia.

Tänään kävin juoksentelemassa myrskysäässä. Menomatka meni vauhdilla tuulen työntäessä ja paluumatka oli sitten taistelua luonnonvoimia vastaan. Aurinko kuitenkin paistoi ja lämpöasteita oli sopivasti. Marraskuinen sunnuntai olisi voinut olla paljon kaameampikin.

Juoksu myös kulki ja tuntui juoksijalta. No, ainakin hölkkääjältä.

Olen nyt jonkun verran treenaillut, joten palkitsin itseni juoksutrikoilla juoksemisella. Nyt kun taas mahdun mun talvitrikoisiin ylipäänsä. Askel oli kevyt ja tunnin lenkki meni hymy huulilla. Tuuli oli välillä tosi puuskainen, mutta se tuntui vaan hyvältä lisäduunilta ja erityiskeleissä on aina oma voittajatunnelma. Kotona on miettinyt, että kannattaako tuohon keliin lähteä ja sit lähdettyään huomaa, että keli on ihan hyvä juoksukeli.

Juostessa mietin, että olen taas valmis aloittamaan pitkät lenkit. 16, 18, 20, puolikas. Siinä on loppuvuoden juoksusuunnitelma. Uusia pidempiä juoksulenkkejä voisi Google mapsista luonnostella.

Olipa hyvä fiilis päättää, että keho on nyt valmis pitkiin lenkkeihin.

Päätöshurmioissa mietin, että mahdollisen, toivottavan puolikkaan juoksun jälkeen palkitsen itseni hiihtohousuilla. Viime talvena kävin sellaisia jo katsomassa, kun juoksuvarustuksissa oli välillä vähän vilakka sivakoida eteenpäin. Silloin päätin, että ostan sellaiset hiihtohousut itselleni, jos selviän Finlandiahiihdosta. Sen jälkeen voin tituleerata itseäni hiihtäjäksi ja olen oikeutettu käyttämään hiihtohousuja. Ne jäi kuitenkin ostamatta, kun musta tulikin sitten sairas ja se hiihtäjäksi tuleminen unohtui siinä sitten. Uusi palkitsemisprojekti siis käyntiin. Hiihtohousuja voi tarttea jo piankin, että kannattaa varmaan ruveta käymään lenkillä!

P.S. Se, mistä oikeastaan halusin kirjoittaa, oli varmaan se, että olen ylpeä itsestäni. Vastoinkäymisistä huolimatta olen pitänyt huolta juoksukunnosta.  Ei tässä missään maraton-kunnossa olla, mutta kymppi+ -kunnossa kuitenkin. Kuka kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse! Ja tää kissa on taas oikeutettu käyttämään juoksutrikoita, että lököverkkarit voidaan pakata kaappiin. Ennen kevättä, jos saisi hiihtohousutkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!