3. marraskuuta 2013

Pieni hemmotteluhaaste ja kylpylä mielessä.

Lambi-vessapaperi haastaa bloggaajia miettimään arjen luksusta ja porkkanana tässä on kylpyläloma, joka toivottavasti osuu just mulle. Tehtävänä on valita vähintään kolme yksityiskohtaa, mitkä tuovat meidän kotiin ja elämään ripauksen luksusta. Tämä on hiukan haastava tehtävä talossa, joka on osittain vielä raksa. Tietysti tämä iso talo itsessään tuo elämään luksusta. (Toki myös huoltoa, siivousta ja kuluja. Elämä on.) Haasteessa puhutaan yksityiskohdista, joten koko talon kuvaaminen ei taida ihan mahtua tehtävänannon raameihin.
 
Katselin kameralta kuvia ja mietin, että mitä yksityiskohtia täältä sirkkeleiden keskeltä voisi esille nostaa. (Kesken kirjoittamisen käytiin rakentajan kanssa tyhjentämässä terassia rakennusromusta, jotta talvelle pystyy lapiomaan lumet pois ilman puupinoihin törmäilyä. Sitten sormet jäässä takaisin koneen ääreen miettimään...että niin se meidän arjen luksus... Luksusta on, kun saa jonkun tuollaisen keskeneräisen homman valmiiksi.) Mutta tässä kolme nostoa, jotka tulivat mieleen tässä keskeneräisen kodin kaaoksessa:

1) Olen kuullut, että lattialistat jäävät usein rakennusprojekteissa laittamatta, meillä ne on kyllä laitettu niihin huoneisiin, jotka ovat valmiita. Arjen luksusta.
2) Taloon tehtiin yksi sisustukseen liittyvä sijoitus eli kristallikattokruunu, ja eikö luksukseen aina liity se ajatus, että vähemmälläkin ois pärjätty, mut kun haluttiin tämä. Materiaalista luksusta.
3) Kyllähän kotona asuvat tyypit tekee sen, että joka aamu on hyvä herätä uuteen päivään - on siinä kodissa 20 tai 200 neliötä. Elämän luksusta.

Koti on vielä kesken, mutta valmiissa huoneissa on myös listat paikallaan.

Aitoon kristallikruunuun satsaaminen on varmasti sitä luksus-osastoa. Näyttäviä kristallikruunuja katsoimme jo ennen talon rakentamisen aloittamista ja se oli ns. sellainen meidän juttu, että luksus saa tulla kristalleina luoksemme.
Kotona asuu huipputyypit, joiden kanssa rauhoittuu kodin ulkopuolisista kiireistä.

P.S. Olisi ollut ihana kuvata sohvan nurkkaa (mutta sohva on varastoituna), kynttilöiden valoa (ei ole mitään paikkoja kynttilöille), kauniita tiloja (mutta kaikkialla on raksatavaraa), mun omaa huonetta (se on ihan kesken) .... asuminen ei ole nyt luksusta, vaan enemmänkin hyvinkin elämä on-tyyppistä arkea.

Tämän haasteen voi kuka tahansa bloggari napata ja osallistua 500 e kylpyläloman arvontaan. Tee postaus tästä aiheesta, liitä siihen Lambi-banneri ja lähetä postauksen jälkeen yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com.

http://1.bp.blogspot.com/-bwvTuhQGWpc/UnAU6Fu2_GI/AAAAAAAALO8/K3X1sGok8BI/s1600/Lambi_Deluxe_blogihaastebadge.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!