Otin ensikontaktin gluteenittomaan jauhoon. Tein kasvipiirakkaa.
Piirakka oli hyvää lämpöisenä ja tosi hyvää suoraan jääkaapista. Pohja oli ihan sitä itseään, eikä mikään viitannut mihinkään erikoisruokavaliotuotteeseen.
Tekovaiheessa mulla oli vähän hässäkkää pohjan kanssa, kun en saanut pohjaa riittämään ihan koko pellin peittämiseen. Täytettä meni sitten yli pellille. Tarkan euron tyttönä keräsin paistamisen jälkeen ylimääräiset täytteet piirakan ympäriltä. Siitähän tuli pariksi illaksi munakastyyppistä iltapalaa.
Ohje löytyy täältä. Hyvä piirakkaohje ihan normijauhopohjan päällekin laitettavaksi - näin olettaisin. Harvoin on tullut piirakoita paisteltua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista. Ilahduin!