5. heinäkuuta 2012

Naistenlehtien tarpeellisuudesta.

Otsikko oli aluksi, että naistenlehtien ihanuudesta. Otin kuitenkin aikuisemman otteen ja vaihdoin ihanuudet tarpeellisuuteen. Lehdissä käsitellään usein asioita, joita on juuri pohdittu tyttöjen, eiku naisten kesken.

Eilen ilmestyi uusi Divaani-lehti ja sen pääkirjoituksessa käsiteltiin täydellisiä koteja, joita tulvii näistä kaikista ihanista lehdistä sekä sisustusblogeista. Joitain iltoja sitten chattailin ystäväni P:n kanssa ja kiertelin ohessa blogeja ja ihmettelin suuresti, että ovatko kaikki tosi rikkaita vai ottavatko vaan tosi isoja talolainoja täyttääkseen kotinsa design-valoilla ja -sohvilla. Niin ja kuka kaikilla siivoaa? Pääkirjoituksessa pohditaan samaa tematiikkaa ja päädytään siihen, että "Jos haluaisin katsella lehdestä omaa kotiani, en tilaisi lehteä." Näinhän se on. Mielelläni katselen (teidän) muiden koteja ja täydellisiä siivottuja hetkiä.

Muutama viikko sitten juteltiin (työ)kaverini K:n kanssa (koti)verkkareissa juoksemisesta ja johan siitä oli juttu seuraavalla viikolla MeNaisissa. Römppäverkkareissa voi juosta ihan vaan omaa suoritustaan. Voi hölkkäillä ihan missä juoksuasennossa vaan ja kukaan ei kiinnitä suhun mitäään huomiota. Juoksutrikookansa saattaa hiukan nostella kulmia, että mikäs aloittelija tätä (Jout)järveä on tullut pyörimään. Trikoissa on sitten parempi näyttää jaksavalta pidemmälläkin matkalla ja sitä onkin ihan eri fiilis juosta. Täällä ollaan nyt tosissaan ja taivas, että nää römppäverkkarikaverit päästetäänkin näille julkisille teille häiritsemään meitä tosijuoksijoita. Sit se römppäverkkarikaveri kehtaa vielä ohittaa. Höh.

Tässä pari esimerkkiä vuoropuhelusta lehtien kanssa. On ne niin ihania ja tarpeellisia. Mulle voisi tulla ne kaikki.Ne tuoksuukin niin hyvältä ja ovat niin kauniita. Niissä on aina siivottu ja tässä rakennuttajan roolissa ne muistuttavat siitä, että rakennustyömaa tulee joskus olemaan talo, ehkä jopa kalustettu sellainen. Ei sisustuslehtivalmis, mutta oma koti. (Yritin kirjoittaa jostain muusta kuin talosta, ihan hömppäpömppää vaan, mutta taloonhan tää taas käänty. Mut haittaaks`se?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!