19. heinäkuuta 2012

Terveisiä Tampereen Asuntomessuilta: kodinhoitohuone.

Messuilla oli kyllä hyvänkokoisia kodinhoitohuoneita ja varmasti toimivia sellaisia. Meille tulee sellainen kapea käytävänmallinen kodinhoitohuone - just sellainen, joita kehoitetaan välttämään. Luulen, että me selvitään kuitenkin. Hommataan sinne seinään sellainen tarrateksti, että "Clean house is a sign of a wasted life", vai mites se nyt meni?

Tässä kaikille käteville purkkien tuunausvinkkiä.

Meillä on kodinhoitohuoneen yhteyteen piirretty ns. kuraeteinen. Messuilla pohdimme, että vaihtaisimmekokuraeteisen tämän tyyppiseen ratkaisuun. Tämä olisi parempi koiran tassuille ja ihmisen jaloille.

Kodinhoitohuoneet olivat pääsääntöisesti valkoisilla kaapeilla. Tässä muodikasta raffia betoniseinää kaappien oheen.
Siistiä basic-kaappia.

Keittiöissä oli paljon tummaa alakaappia ja vaaleaa yläkaappia - samaa tuotu myös kodinhoitohuoneeseen. Talvella Tallinnan reissulla katseltiin hanoja ja melkein ostettiin tuollainen kovinkin kulmikas hana. Melkein.
Meillä on yhdet piirrustukset olemassa kodinhoitohuoneesta ja niissä pesuvehkeet ovat noin vierekkäin.
Meille on myös piirretty pyykkikuilu, joka löydettiin myös messuilta. Putki menee samalla tavalla kodinhoitohuoneeseen kuin tässä kohteessa (yllä) ja lähtöpaikka on yläkerran vessa, kuten tässä kohteessa (alla). Meille tulee tuo "lähtöpaikka" toisenlaisella toteutuksella, mutta on tuo seinässä oleva ovikin ihan näppärä. Metallioveen oli tuunattu tarrakuva.
Tämä kaappi oli eteiskäytössä, mutta oikein hyvä idea kierrätykseen. Sopisi kodinhoitotilaankin, jos on keittiön lähellä. Kaappi on IKEAsta, mutta tarroista en tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!