25. heinäkuuta 2012

Terveisiä Tampereen Asuntomessuilta: keittiöitä.

Eikö ole aika perusvalkoinen keittiö, jossa pitkät ja varmasti kätevät vetimet. Näpsäkkä ja toimiva. Laskutilaakin näyttää olevan, kun on  kaikenmoista vempainta esillä. Laattalattia keittiöissä myös hyvä.
Tässä muodikkaasti kaksiväriset kaapit. Vaaleat yläkaapit keventävät sisustusta. Välitilaan sijoitetut ikkunat ovat ihana valon tuoja. Astianpesukone on nostettu hyvälle korkeudelle, mutta uuni on jätetty lattiatasolle.
Tässä on ihanaa yhtenäistä valkoista kaappia, joka "näyttää" seinältä, mutta taitaisivat yläkaapit jäädä pienelle käytölle. Kylmätilat hienosti yhdistetty pintaan. Tässä on uuni nostettu työskentelytasolle. Hana on kulmikas.
Tässä taas kaksivärinen ratkaisu ja melko kulmikas hana. Alakaapeissa on vetimet ja yläkaapit ilman. Korostavat vielä kaappien eriparisuutta. Pidän siitä, että kaappien pinnat ovat yhtenäiset, ei ole mitään välejä ovien välissä. Yläkaappien alla olevat valot eivät varmaankaan anna valoa koko tason matkalta. Tuolla lattiatasossa on tuo keskuspölynimuriin liitettävä"imu" muruille. Näppärä.
Tässä on sitten just tällaiset välit kaappien välillä, mutta tää on kyllä kiva. Välit toimii tässä vetiminä, joten tämä on kiva. Astianpesukonetta on vähän nostettu. Hana on kulmikas. Allas on mageesti upotettu, välitila muodostuu ikkunoista ja lisävaloa on lisätty vielä yläkaappien päälle. Aikasen monta ideaa tässä, joten joku on tätä kyllä miettinyt eli luulisi toimivan myös käytännössä. 
Tässä on jotakin vanhanajan meininkiä, kun on yhdistetty tiiltä ja puupintaa. Kaapit kuitenkin modernit ja tummat. On varmasti omistajansa näköinen.
Tässä on mikroaaltouuni erikoisessa, mutta hyvässä paikassa. Monihan tykkää näist matalista välitiloista, jotta voivat tehdä samalla ruokaa ja seukata vieraiden kanssa. Mä teen vieraille ruokaa ehkä kerran vuodessa ja silloinkin olen sotkun keskellä mieluummin yksin. Ei minulla näitä saarekkeita vastaan mitään ole, koska ne varmasti toimivat myös arkena.
Tässä on taas tätä valkoista tasaista pintaa ja yhdistetty siihen myös valkoinen taso. Allas on upotettu ja hana on teollisuustyyppinen. Laskupintaa on paljon. Kylmälaitetta ei ole upotettu, mutta ne on ympyröity valkoisella, joka yhdistää ne muuhun keittiöön. Huomaa myös viinikaappi. Tuollainen valkoinen rikkaimuri on meidänkin komerossa odottamassa talon valmistumista...
Tää on magee mustan ja valkoisen liitto. 
Tän muistan, että tää on Kvikin keittiö. Me ollaan tätä Kvikin kaappimallia nimittäin käyty joskus keväällä ihmettelemässä. Jotakin piirrustuksiakin tällä mallilla on tehty. Tässä on noita avohyllyjä käytetty. Niissä meidän piirrustuksissakin jäi tyhjää tilaa, joihin menisi esimerkiksi avohyllyä. 
 Tässä näitä avohyllyjä ja tähän moderniin ilmeeseen on yhdistetty tuo hirsi-/lankkuseinä. Tässäkin on tuo ikkuna välitilassa. Se on selkeästi The Juttu. Tykkäsin kyllä tästä kokonaisuudesta ja siis se Kvikin esite on niin nätti, sen paperi tuntuu käteen hyvältä ja se on aina yöpöydällä.
Tämä vielä tuon Kvikin keittiön sivuseinä. Uunit nostettu työskentelytasolle ja kylmälaitteet näkyvissä. Joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!