7. heinäkuuta 2012

Tänään on raksaton raksapäivä 82 - ulkomaaleja.

Tästä viikonlopusta muodostui rakentajalle hengähdysviikonloppu. Välillä on hyvä levätä. Rakennuttaja hyvinkin samaa mieltä. Pikaisesti käytiin raksalla laittamassa puutavaraa sadesuojaan ja säkillinen roskaa kerättiin talteen. Sadetta ja ukkosta luvattu tänään ja huomenna(kin).

Koneella on tosi eri värinen kuin paperilla.
Ulkomaalikaupoilla käytiin myös. Harmaansävyjä on ollut mietinnässä. K-Raudassa oli oikein reipas maalimyyjä, joka vei hienosti tilannetta eteenpäin. Kysyi tarvittavat kysymykset ja ihan huomaamattaan myi meille kaksi pientä maalipurkkia. Päästään tekemään testimaalaukset ja osataan sitten sanoa, että onko jompi kumpi nyt hankituista purkeista hyvä tai ainakin osataan niiden avulla antaa ideoita seuraavan purkin sekoittamiseen.

Mukaan lähti Tikkurilan Pika-Teho sekä Teknoksen Nordica Eko. Molemmat ovat harmaita sävyjä, jotka taittuu sinisen kautta.
Vaaleampi ja tummempi sävy, sekä kirkkaampi ja matampi pinta.
Nyt on ilmankosteus niin korkealla, ettei voi maaleja testailla, mutta kunhan tämä ukkoskausi taittuu, niin sitten sutimaan. Pohjamaali on laitettu jo tehtaalla. Pohjamaali on kovin sinertävä, mielestämme emme pyytäneet sinistä pohjamaalia - ? - mutta ehkä pyydettiin. Väri ei haittaa kuitenkaan tätä seuraavan kerroksen sutimista. Pari purkkia testimaalila maksoi parikymppiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!