5. maaliskuuta 2012

Vahdinvaihto Härmässä.

Käytiin jo edellisenä viikonloppuna katsomassa Härmä-leffa miehen kanssa.

Mä hetin mietin, että tää leffa kertoi yhden kauniin pojan vaihtamisesta toiseen kauniiseen poikaan suomalaisessa leffabisneksessä. Luin sitten leffan arvosteluja ja niissä kerrottiin tän leffan kertovan jostain puukkojunkkariajoista Pohjanmaalla. Olin ihan, että häh? Nyt kuitenkin viimeisimmässä Me Naisissa oli joku toimittaja myös tajunnut tän leffan todellisen juonen. Mä en ollutkaan ymmärtänyt tätä leffaa ihan väärin tai en ainakaan ollut ainoa, joka oli ymmärtänyt tän tarinan näin.

Leffassa Mikko luovuttaa Laurille lopullisesti paikkansa Tauno Palon aloittaman hottis-miehet suomalaisissa leffoissa jatkumossa. Voi ehkä tuntua liioiteltulta tehdä kokonainen leffa tästä aiheesta, mutta paikalla oli kaikki suomalaiset nuoret ja vanhemmatkin näyttelijät todistamassa tilannetta kuitenkin. Kaikki oli siis jo koossa, niin miksei sitten ottaa kamerakin mukaan.

Leffassa Mikko on todella kulahtanut karvajaska ja Lauri ei. Lauri vie naisen ja valtakunnan. Vanhempi miesnäyttelijä tekee viimeisen iskun Mikon häviöksi rainan loppuosassa. Kaikki ovat kokoontuneet tätä vahdinvaihtoa todistamaan. Upea puvustus ja maisemat, jotka on ehkä liiankin muotikuva-värikartoitettu monissa kohtauksissa. Hienot on kuitenkin puitteet näihin suuriin muutoksiin viihdekartalla.Valtikka lähtee kyllä kiertoon niin oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Lauri Tilkanen on uskomattoman kaunis poika. Valkokangasta tuijottaa ihan ihmeissään, miten joku voi näyttää tuolta?Meille 30+-ihmisille tapahtui tämä sama Lauri-juttu kymmenisen vuotta sitten Mikon kanssa. Helmiä ja sikoja oli se TheLeffa ja sen jälkeen mikään ei ollut enää entisellään komeuslistoilla. Valkokangasta tuijotti ihan ihmeissään, miten joku voi näyttää tuolta?

Näin se, vaan menee. Showbusiness on raaka ala, jossa nuoruus ja tuoreus on valttia. Heippa Mikko.

J.K. Oli se Mikkokin ihan hottis omalla tavallaan ja eiköhän hänellekin jotakin käyttöä leffamaailmassa löydy. Ehkä helpottavaakin olla jo jotakin muuta kuin se kaunis poika. 

Kuvat: Finnkino

3 kommenttia:

 1. Ainakin se voi tanssia tähtien kaa jos ei muuta. Marco kun ei enää tanssi siellä vaan setämies Salen ja Runotytön kaa.

  VastaaPoista
 2. *REEEEEPPPS*
  Kiitos tästä:D!Mä en tajuu miten joku voi kirjottaa noin!!!HIHIHII!!!! Mira kertoi et tää on älytöntä tappelua,hmm. mennäkkö katsomaan vai ei, siinä pulma.

  VastaaPoista
 3. Mikko tanssii ja soi.
  En mä oikein tiedä kannattaako mennä katsomaan vai ei...se on ihan ok, mutta ei mikään mieletön. Kaunista kuvaa, mutta ei se sisällöltään mikään ihmeellinen ole.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!