26. maaliskuuta 2012

Erilainen matka etelään.

Viikonloppuna olimme miehen kanssa Tallinna - Pärnu - sektorilla "lomalla". Auto kävi huollossa ja sitten me käytiin kymmenisen rautakauppaa läpi molemmissa paikoissa, siis yhteensä. Me lähinnä katseltiin Viron hintatasoa rautatavaroissa. Hanoja, valaisimia, töpseleitä, sähkökatkaisimia...lopulta kaikki vain vilisti silmissä ja joutui ilmoittamaan miehelle, että nyt ajetaan Viru-keskukseen ja juodaan kahvit sekä shoppaillaan tyttöjuttuja. Tyttöjutut olivat tällä kertaa pari kirjaa, käsilaukku ja kuohuviiniä.

Ennen tyttöjuttuja päädyttiin keräilemään Viron K-raudoista ulkovaloja, joita oli 2-3 kappaletta / liike. Ei ehkä ihan ajankohtaisin ostos, mutta siellähän ne autotallissa odottavat tulevia aikoja. Onhan kaapissa jo uusia keittiöpyyhkeitäkin odottamassa! Töpseleitä ja sähkökatkaisimia on Virossa hyllytavarana useammassa eri sävyssä ja mallissa kuin Suomessa. Hinnatkin ovat edullisemmat. Tummasävyisistä tykätään molemmat ja niitä joka paikassa ihmeteltiin. Valkoisessa seinässä tummat voi olla tosi mageet tai sitten ne osuvat koko ajan silmään. Valkoiset on ehkä tutut ja turvalliset. Tummia voisi katsoa sitten joihinkin tiloihin, jos ne katoaisi sisustukseen tai sitten ei, kun sillisalaattiefektiä pitää viimeiseen asti varoa.

Näillä näkymin sitten joskus matkaamme Viroon hakemaan erän tavaraa, kun talo rupeaa olemaan pystyssä ja meillä on valmis ostoslista. Nyt palataan taas tähän päivään ja rakennusprojektin tähän vaiheeseen, jossa tavataan maanrakannuspuolen henkilöä, pohditaan perustuksia ja piirrellään niitä kaikenlaisia piirrustuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!