22. maaliskuuta 2012

Laittakaa valot päälle!

Tämä rakentamisprojekti vie kaiken ajan, jonka sille suo.

Tänäänkin oletin tekeväni sähkösuunnitelman, meneväni lenkille, pakkaavani viikonlopun reissulle, peseväni vaatteita, leikkaavani koiralle kesätukan ja ehkä loikoilevani telkkarin edessä. Joo, en.

Hahmottelin sähkösuunnitelmaa sentään.

Tänään tosiaan koko ilta väännettiin sähkösuunnitelmaa meidän sähkösuunnittelijan kanssa. Ei varsinaisesti tullut edes mitenkään valmista, mutta eteenpäin taas. Jotenkin ymmärsin ekaa kertaa, miten konkreettisia asioita näihin sähkö-valo-piirrustuksiin on piirretty. Osasin katsoa niitä oikeasta kulmasta vasta tänään, kun ymmärsin, että tässä haetaan nyt todella arkisiin kysymyksiin vastauksia, kuten mistä kohtaa seinää valot laitetaan päälle missäkin huoneessa. Kuulostaa ehkä siltä, että olen jotenkin yksinkertainen. En mä kai ole, mutta joskus on vaikea hahmottaa, että mitä asioita mun pitäisi ymmärtää ja mitkä jättää rakentamisesta oikeasti ymmärtäville.


P.S. Note to myself: (ja teille, jotka olette aloittamssa rakentamista ) Kaikkiin tapaamisiin pitää pakata myslipatukat ja banaanit mukaan. Varsinkin, jos tapaamiset on heti duunipäivän perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!