1. marraskuuta 2011

Saukko II ja III

Toinen uintikoulukerta oli haastavampi kuin ensimmäinen. Vapaauinnin eli kroolin hengitys on haastavaa. Vettä on koko ajan siellä, missä pitäisi olla ilmaa. Välillä ehkä ihan hippasen onnistuikin, mutta sitten taas meni sekaisin. Pitää muistaa kädet, jalat ja hengitys. Kaikki samaan aikaan. Haastava kokonaisuus siis. Ihme, että osaan edes kävellä. Selkäuintia myös testailtiin ja piti uida kuin delfiini. Siis piti.

Toinen uintikerta päättyi suihkutiloissa yhteen ikävimmistä lineista ikinä: "Onko kukaan lääkäri tai sairaanhoitaja?" Vanhempi nainen sai jonkinlaisen kohtauksen tunnin jälkeen. Nainen oli altaassa vieressäni ja valitteli päänsärkyä jo vedessä. Ambulanssi tuli onneksi apuun.

Eilen, kolmannen tunnin aluksi, meille kerrottiin naisen voivan hyvin. Hän ei kuitenkaan enää palaa kurssille. Eilen sitten aloitettiin rintauinnin opettelu. Se on varmasti minun lajini: rintauinti. Siinähän sitä vasta muistettavaa olikin, mutta siitä kuitenkin tuli vahvimmin "tämän haluan oppia ja varmaan opinkin"- olo.Tunnin lopuksi kokeiltiin ihan kylmiltään taas vapaauintia ja mulla ei ollut mitään muistikuvaa edellisen kerran asioista! Oh-hoh!

Kolmannella kerralla oli selkeästi rankin ohjelma. Parilla ensimmäisellä tunnilla tuli välillä kylmä ja tuli kramppi-ongelmia. Eilen ei ollut kylmä. Rupesi menemään urheilun puolelle. Eilen piti taas olla delfiini. Opettaja kommentoi, että loppumatkasta meni tosi hyvin mun delfiini, kun rupesin potkimaan vahvemmin. Kerroin opettajalle, että mulla rupesi happi loppumaan ja oli pakko laittaa lisävauhtia, kun meinasi tulla paniikki. Paniikki on kuulemma oikein hyvä motivoija.

Niin ja heti toiselle tunnille ostin uimalasit ja ne on ihan tosi hyvät. Suosittelen uintikurssia ja uimalaseja kaikille. Vielä neljä kertaa edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!