13. marraskuuta 2011

Piipahdettiin Jyväskylässä

Käytiin viikonloppuna Jyväskylässä miehen ja koiran kanssa. Mukava viikonloppu.

Miehen sisko on lähdössä suureen maailmaan pidemmäksi aikaa, niin kävimme vielä päivittämässä toistemme kasvot muistiin. Hänen työpaikkansa herkkuja syötiin pelipaikalla ja vielä illalla siskojen kotona tarjoiltuna. Porkkanakakku oli aikasen mehevää, suklaakakku ja herkkupulla ajoivat myös asiansa ja talon burgeri oli jättimäinen! Burgeria puremaan saatiin myös miehen serkku.  Miehen toinen sisko asuu myös Jyväskylässä ja hänen putiikissaan käytiin tekemässä ostoksia. Kaikkea ihanaa on hällä siellä ja netin kautta voi tehdä ostoksia myös.


Käly keitti kaffet.

Yötä oltiin Sokos-hotellissa, jotka ovat aina yhtä koiraystävällisiä. (lause alkaa yksiköllä ja sitten jatkuu luontevasti monikolla) Huone oli käytävän päässä omassa rauhassa (samassa huoneessa ollaan oltu aikaisemminkin) ja hotelliin tullessa saa koiralle tervetuliaiskassin. Koira toki osaa olla hissukseen huoneessa myös itsekseen ja se varmasti helpottaa ystävällisen palvelun ylläpitoa. Saunaosastolla oli useita poreammeita. Ostin reissusta itselleni myös uimapuvun ja pääsin sitten poreilemaan. Uimakurssilla oon huomannut, että kunnon uimapuku pitää olla. Kilpavarustelin nyt sitten sinisen Speedon puvun, joka oli puoleenhintaan. Hyvät kaupat. Se on vielä sellainen selkeän sininen valkoisin merkein, joten sitä ei sekoita mustaksi mitenkään päin. Tärkeää ja keskeistä on, että ei lähde ollenkaan mukaan mustaan massaan. *hymy* Huomenna sitten pääsee sen kanssa tositoimiin kurssille. Hotellin aamupalalla oli kaikkea mahdollista, tosin tiramisu loppui ennen kuin ehdin sitä maistamaan. Länsimainen ongelma, kun ähkyssä kaipaa vielä lisää. Pitäisi hävetä.

Erikoista oli, että kaikki tavatut henkilöt suunnittelivat uusia kuvioita mahdollisesta muualla kuin Jyväskylässä, joten saa nähdä koskahan Nykäskylään päädytään seuraavaksi. Mukava kaupunki veden äärellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!