30. maaliskuuta 2013

Aurinko paistaa Lahdessakin, mutta....

Sinkkuelämänsä katsoneille, suuren maailman julkkispainotteiset mediat läpikäyneille ja New Yorkiin ihastuneille on tuttu paikka myös Hamptons. Yhdysvaltojen Hanko. Jos haluaa valokuvaterapiaa, niin Hamptonsin kirjaaminen Googleen toimii aina. Mulla on myös lakanan kokoinen Lexingtonin Summer in the Hamptons-esite pikaiseen kesäfiilistelyyn. Siitä on riittänyt iloa jo kohta vuodeksi.


Minulla oli pitkään sellainen käsitys, että Hamptons on kuin Venäjä.
Sinne päästääkseen pitää tuntea joku, joka sinut sinne kutsuu. Joku, jonka luokse mennä. Ei voi vain ylittää rajaa ja mennä hengailemaan. Sittemmin olen ymmärtänyt, että myös tavisturisti voi ihan itse hoitaa itsensä paikalle ja se ei ole väärin. Se on ehkä sosiaalisesti arveluttavaa tai ainakin tacky - mutta ainahan turismi on!


Voi myös käydä noloja tilanteita, kuten tässä boldinteriordesigns.blogspot.fi -blogista nappaamastani karttakuvasta voi todeta. Luulee olevansa vaikka ja missä, vaikka ei ole vielä päässyt edes porstuan puolelle.

The Hamptons on upeita rantoja ja vielä upeampia taloja.

Lähde: www.tumblr.com, lataaja pip-pep-prep.

 Puhumattakaan siitä, että päiväkävelyllä voi tulla vastaan Gwyneth ja Madonna. Yhdessä. Tacky nousisi ihan uusiin ulottuvuuksiin.


 Imatran tyttö, entinen malli ja nykyinen stailisti Tiina Laakkonen asustelee Hamptonissa. Hänen kotinsa on esitelty en.paperblog.com -sivustolla, josta nappasin nämä kuvat. Suomi ja Hamptons yhdessä.

A Finnish home in the Hamptons
A Finnish home in the Hamptons
Tapetti on käsittääkseni Rut Brykin Apollo-perhonen 50-luvulta.
Eilen tämän bongasin Tapettitalosta.
A Finnish home in the Hamptons
A Finnish home in the Hamptons


Se olisi taas yksi käyntikohde pitkälle toivematkakohteeni-listalle kirjattu. Summer in the Hamptons.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!