9. maaliskuuta 2013

Jazzbrunssilla Turussa.

Viime lauantaina heräsin ystäväni luota yhdestä suosikki-cityistäni, niitähän on monia - mutta tällä kertaa kyseessä oli Turku. Turussa paistaa aina aurinko ja niin myös viime lauantaina. Suuntasimme ystäväni kanssa Aula Cafén kehutulle Jazzbrunssille heti yhdeksitoista, jotta mahtuisimme varmasti mukaan. Pöydät täyttyivätkin nopeasti. Aula on siis Aboa Vetus Ars Nova -museon kahvila. Tila on visuaalisesti komea, mutta silti kotoisa.


Nyt Aulan brunssilla käyneenä, en ihmettele täysiä pöytiä. Paras brunssi, jossa olen koskaan käynyt. Hinta, määrä ja laatu kohtasivat. Ruokia oli joka makuun - laadukkaita salaatteja ja juustoja, sinisimpukoita, monipuolisia makkaroita ja muita lämpöisiä herkkuja ns. nakkiaamiaisten ystäville. Leivät ja nam-nam-jälkkäripöytä. Suklaaminttuvaahto oli jopa liian makeaa, mutta ei kai sekään väärin ole? Astioiksi oli valittu Iittalan Sarjaton-sarja. Kotiin en sarjaa ottaisi, mutta brunssille se sopi kuin nenä päähän.


Niin ja Jazzbrunssi tämä on sen takia, että paikalla on DJ Felix Manell soittamassa jazz-levyjä. Jazzista en ymmärrä mitään, mutta tunnelma svengaa sopivasti. Jos ette ihan vielä ostaneet junalippua Turkuun, niin katsokaa tää, tai tää, tai tää. Turvallista matkaa!


J.K. Nykyään täällä Lahdessa asustellessa aina välillä kaipaa isompiin ympyröihin ja kaupunkeihin, joissa tarjoillaan vaikka brunsseja. Helsinki, Tallinna tai Turku avautuvat ihan uusin silmin pikkukaupungin tytölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!