26. maaliskuuta 2013

Inventaario.

Muuton lähestyessä olen aloittanut inventaarion kotona. Olen viimeksi tehnyt inventaarion pari vuotta sitten. Ehkä muistatte minun kirpputoriprojektin. Ei enää koskaan kirpputoria.

Nyt ylimääräistä tavaraa jaetaan kahteen pinoon: Venäjälle ja Kissakirpputorille sekä osa tavarasta toki jää meille.


Työkaverilla on suhteita naiseen, joka vie tavaraa Venäjälle hyväntekeväisyyteen. Pääsiäisen jälkeen saan toivottavasti pussukkani lähtemään itärajan taakse. Kissatalon kirpputorille lähtee sitten sellaista, joilla näen jonkinlaista jälleenmyyntiarvoa ja sitä kautta saavat rahaa kissoille ja muille löytöeläimille. Lisäksi kissakirpputorille lähtee vanhoja lakanoita, pyyhkeitä ym. kissataloon alusiksi.

Myös meille jäävää tavaraa on käyty läpi. Olen ostanut uusia säilytyslaatikoita ja yrittänyt merkitä laatikoihin, että mitä ne sisältävät. Toive ja tarkoitus olisi joskus ottaaa laatikoista tavaroita myös käyttöön tai ainakin tietää mitä näissä laatikoissa on. Talon kellarikerroksessa, autotallin alla olevaan tilaan, tulee tilaa sitten laatikoita säilyttää. 

Tavaroiden läpikäynti on työlästä, mutta myös mukavaa puuhaa. Turhasta tavarasta irtautuminen on parhautta. On myös mukavaa, kun tavara lähtee johonkin käyttöön. Lahjana saatu ei-ihan-meidän-tyylinen kuppi on tarkoitettu juomiseen, eikä seisomaan meidän kaapissa käyttämättömänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!