9. helmikuuta 2013

Haaveita vai toteutuvia haaveita?

Lahden kupeessa sijaitsee Fasetti-niminen antiikkikeskus. Keskuksessa on runsaasti tuotteita ja aikaa saa kulumaan tavaran paljoutta ihmetellessä. Siellä sopii miettiä, että jos mulla olisi funkkistalo, niin tuo pöytäryhmä lähtisi niin sinne, romanttiseen sisustukseen sopisi niin tää upea lipasto - enää odotamme halua romanttiseen sisustukseen.

On siellä paljon myös tosi elämään sopiva haaveilun kohteita...

Ennen kuin tontilla oli otettu vielä askeltakaan, niin rakentajan kanssa käytiin Fasetissa pohtimassa mahdollisuutta laittaa pääsisäänkäynnin luokse ns. talonpoikaishenkistä vaatekaappia. Ajatus olisi siis yhdistää vanhaa ja modernia. Sellainen näyttää hyvältä (ainakin) sisustuslehdissä. Olen Fasetin nettisivuilla jonkun verran seuraillut kaappeja, malleja, värejä, hintoja, kokoja ja tyylejä.

Kuvat: www.fasetti.fi
Kannatan edelleen haavetasolla kaapin hankintaa, mutta pitää vielä miettiä onko sille aikuisten oikeasti tilaa riittävästi. Voi olla, että joku kevyempi naulakko on kuitenkin tilaan parempi. Alusta asti oli kuitenkin selvää, ainakin minulle, että mitään perinteistä liukuovikaapistoa ei laiteta. Meillä on nyt kotona sellainen, mutta seuraavassa kodissa ei siis ole.

Meillä on miehen kanssa toinenkin yhteinen Fasettiin liittyvä haave, mutta palataan siihen toisen kerran. Tätä toista haavetta käydään lähipäivinä selvittelemässä, kun vaan löydämme sopivan ajan kalenterista. Fasetissa käydessä voi aina syntyä ihan uusiakin haaveita. Heillä on nykyään liike myös Helsingissä, jos siellä ruudun takana on uusia haaveita kaipailevia tiukasti Kehä Kolmosen sillä puolen pysyviä.

2 kommenttia:

  1. Sieltähän saattaisi saada myös Mannerheimin kuolinnaamion seinälleen.

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Ei mikään turha mesta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!