10. helmikuuta 2013

"Tää on joku ässällä alkava Israelissa suosittu brunssiruoka..."

Näillä sanoilla korkattiin mun melkein tänään syntymäpäivä-brunssi. Shakshukan löysin Kauhaa ja rakkautta blogista ja suora linkki reseptiin tässä.

"Hyvää, halpaa ja terveellistä" sekä "supersuosittu Israelissa" herättivät mielenkiinnon reseptin kokeiluun. Shakshuka oli siis tämä joku ässällä alkava nimi ja voin kertoa, että on niin hyvää. Tätä ohjetta hiukan muuttaen tehdään meillä lähipäivänä tästä kastike ja sen kylkeen ainakin riisiä - jogurttia sekaan tai oheen. Israelissa käydessämme söimme tämän tyyppisiä ruokia molemmilla kibbutseilla, joten pitänee paikkansa, että Israelissakin tykätään.

Reseptin löydätte linkistä ja sehän on tosiaan muunneltavissa ihan oman maun mukaan, itsekin sooloilin kasvisten kanssa ihan vapaasti - ja muistinko kirjoittaa, että oli niin hyvää.

P.S. Luomuilin sipulin, valkosipulin, munat ja fetan - feta oli νόστιμα!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!