8. helmikuuta 2013

Pippurinen härkäruukku.

Viime viikonloppuna innnoistuin tekemään liharuokaa, kun töissä tuli puhetta tästä pippurisesta härkäruukusta. Ruoka oli maukasta, mutta jotenkin surullisen väritöntä. Kuvassa salama tuo lisävaloa, mutta ilman salamavalojen räiskintää ruoka oli liiankin harmaata. Värittömyys korostui varsinkin ruoan päätyessä seuraavana päivänä mikron kautta pöytään.

Pippurinen härkä/nautaruukku

0,5 kg nautaa/härkää suikaloituna
1 sipuli, pilkottuna isohkoiksi paloiksi
1 pkt herkkusieniä, pilkottuna isohkoiksi paloiksi
1 pkt Mustapekka-juustoa
n. 2 dl ruokakermaa
suolaa, pippuria, Forest Blend-mausteseosta (mä murskasin valko-, musta- ja rosepippuria ihan omana sekoituksena)

Paistellaan lihat, sipuli ja sienet. Sekaan loput aineet ja annetaan hautua liha mureaksi.


Reseptin lähde: pastanjauhantaa.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!