13. kesäkuuta 2011

Tikusta (luomu)asiaa

Pumpulipuikko, joka yleisesti topsypuikkonakin tunnetaan on pieni turhake. Niitä tulee kuitenkin kotona pidettyä, koska johonkin niitä aina välillä tarvitsee. Viime viikolla niitä piti taas käydä kaupasta etsimässä. Luomupumpulia löytyy ihan mukavasti normikaupasta, mutta näitä puikkoja ei aina löydä. Usein ne on myös pakattu käsittämättömään kovaan muovirasiaan, jonka kierrätystapa jää kysymysmerkiksi.

Tämä ostaja kuitenkin koki iloisen pumpulipuikkokokemuksen paikallisessa Sokoksessa. Niitä ylipäänsä oli myynnissä ja luomupuikkojen kappalehinta oli sama kuin ei-luomupuikkojen. Luomupuikot olivat vielä pakattu kierrätettävään pahvirasiaan. Mitä sitä kuluttuja voisi muuta pyytää!

Äkkiseltään tuntuu, että mitä sitä tällaisesta lähtee edes kirjoittelemaan, mutta fiksumpien ostotapojen esteenä on usein tosi älyttömät jutut, kuten tavaran puuttuminen peruskaupasta tai niiden järkyttävät katteet. Se on jopa niin yleistä, että koin tästä iloisesta ostokokemuksesta kirjoittamisen aiheelliseksi. Pienistä puroista syntyy iso joki. Eikö?

1 kommentti:

Kiitos kommentista. Ilahduin!