21. kesäkuuta 2011

Odottavan aika on pitkä.

On ollut pientä motivaatio-ongelmaa töissä tällä viikolla. Se ei johdu töistä, vaan edellisessä postauksessa mainitsemastani "viikonloput ovat kuin pieniä lomia"-huumasta. Odottelen vain viikonloppuja. Se on tosi tyhmää, kun pitäisi toki fiilistellä kaikkia kesäpäiviä. Yritän ryhdistäytyä.

Tämä viikonloppu onkin pitkä, as you know, on juhannus. Koira on päätynyt mökkijuhannukseen Sipoossa ja me ihmiset päädyimme hotellilomaan Tallinnassa. Torstai-iltana ehdimme me ihmisetkin piipahtaa mökillä. Tallinnassa ohjelmassa on lepoa, leivoksia, kauneushoitolaa, museota, shoppailua, fiilistelyä, hyvää ruokaa ja seuraa.

Tallinna on Euroopan kulttuuripääkaupunki tänä vuonna ja Turkuhan on se toinen, joten siellä vietetään tasapuolisuuden nimissä sitten seuraava viikonloppu. Pidän siinä ylimääräisen vapaapäivän, joten kaksi pitkää viikonloppua putkeen. Kummipoikaakin pitäisi silloin tavata. Nice.

Kolmas viikonloppu menee sitten Kuopiossa. Ihana ystävä odottaa siellä pienen perheensä kanssa. Tätäkin viikonloppua odotan jo kovasti. Vihdoinkin pääsen Kuopioon kesällä. Viimeksi siellä oli kolmisenkymmentä astetta pakkasta. Onneksi Suomen kesä on kuitenkin vähäluminen.

Monta viikkoa motivaatio-ongelmia siis edessä! Ihanaa! Me like!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!