19. kesäkuuta 2011

Ihanat kesäviikonloput ovat taas täällä!

Kesäviikonloput ovat kuin pieniä lomia! Talvella kaikki on niin toisin,  vaikka kuinka yrittää päättää, että vie eloisista kesäviikonlopuista oppia myös sinne pimeälle puolelle. Nyt kuitenkin on kesä, eikä tarvitse miettiä pimeitä.

Perjantaina lähdin suoraan töistä Helsinkiin. Siellä minulla oli treffit Jon Bon Jovin kanssa. Meillä oli tosi lystiä. Tunnelma oli tosi korkealla, pientä hässäkkää aiheuttti vain sade ja Jon hajotti polvensa. Eí kiva. Sit yli 40 000 muuta oli kuullut meidän treffeistä ja oli kanssa punkenut paikalle. Oli lystii kuitenkin!  Jatkoille piti toki lähteä ja just ennen Hesaria ehdin majapaikkaani.

people.com

Lauantaina sitten nollailua ja illanistujaista entisten työkavereiden kanssa. Oli kiva ilta!


Tänään sitten miesten kanssa vietettiin päivää. Aamulla sunnuntaiaamun croisantit ja maitokahvi. Chillailua, hömppää telkkarista ja palloleikkejä.

Yksi kinkkutäytteellä, yksi pestotäytteellä ja yksi pleini.

Käytiin tutustumassa Lahteen avattuun Ace Cafeeseen, mutta jätimme sen yhteydessä olevan Moottoripyörämuseon odottamaan mun vanhempien kyläilyä. Heillä on pyörä. Komea pyörä. Kahvilassa ei ollut kovin kummoiset tarjoilut. Tuli mieleen joku suomalainen bensis 80-luvulta! Sehän ei toki ole pelkästään huono asia. Siellä oli vain kertakäyttömukeja. Ei hyvä.

Naisten WC
Jimi pääsi tänään uimaan, kun käytiin koirien biitsillä koko porukalla. Ei ollut yhtään rantsunarttuja tällä biitsillä, mutta muuten kelpasi Jimille kyllä. Illalla vielä kävin juoksemassa pitkän, yli kolmen tunnin lenkin. Tuoretta ananasta ja muuta hyvää vielä iltapalaksi.
Just perfect oli tää viikonloppu. Ystäviä, menoa&meininkiä, chillailua kotona, liikuntaa ja hyvää mieltä. Oikea bloggaajan unelma!

2 kommenttia:

  1. Victorian ja Danielin 1-vee hääpäivä oli eilen! Meni ihan ohi multa kunnes tänään luin, että ihan rauhallisissa merkeissä keskenään olivat sitä viettäneet.

    VastaaPoista
  2. Eikös ne mennyt samana päivänä naimisiin, kun Vickanin vanhemmat? Heillä ei varmaan ollut kauhean rauhallinen hääpäivä ja tuskin viettivät sitä keskenään. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!