14. heinäkuuta 2013

Maailmanlaajennus verhojen suuntaan.

Mä olen tunnettu siitä, että mä en harrasta verhoja. En oo ikinä harrastanut. Verhot on vähän sellaista keskiluokkaista aikuisten juttua. Just sellaista, jota nyt aikuisena voisi harrastaa.


Muuten en edellenkään ole kiinnostanut verhoista, mutta mua on kiehtonut ajatus koko seinän peittävistä verhoista - hotellihuonetyyliin.

Laitettaisiin sitä verhoa kerralla kaikkien näiden edellisten verhottomien asuntojenkin edestä!

Alle pimennysverhoa (Vastaako pimennysverhojen teho sälekaihtimia?) sen verran, että ikkuna peittyy...ja ehkä toisenkin huoneen ikkuna...

Pimentävä sivuverhot
www.gardin.fi
 ...ja sitten päälikerros sitten varsinaista verhoa. Siinä olisi sitten muutamaa eri verhoa, mikä tahansa Vallilan sivuilta käy, siis mikä tahansa harmaiden sävyjen valikoimasta. Tässä muutama inspis-kuva aiheesta.


Saas nähdä. Eka pitäisi neuvotella rakentajan kanssa, sitten pitäisi miettiä, että miten ne verhot kiinnitettäisiin, pitäisi löytää kangas, ne pitäisi mitata, ja jonkun ommella ja varmaan jotain mitä en osaa edes ajatella! Mies kyselee kaikkea muuta koko ajan, että tämä ei ehkä se ajankohtaisin ongelma. Aina voi mietiskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!