7. heinäkuuta 2013

Elossa edelleen.

Heippa vaan kaikille.

Jos katselee reilun viikon tästä taaksepäin, niin raksalla ei ole kauheasti mitään tapahtunut. Kattopeltimies on käynyt ja laattamies on jatkanut hommia. Hormitarkastus on tilattu. Sähkö- ja putkimies ovat molemmat hankalia tapauksia, jotka menevät ja tulevat miten sattuu - ja pinna kiristyy. Jotakin näköhavaintoja heistä kuitenkin ollut, hyvin harvoja.

Ollaan oltu myös pois maisemista molemmat tai ainakin toinen - joka selvittänee, että raksa on ollut rauhaisa.

Kävimme kummipojan kanssa kolmen päivän reissulla Powerparkissa. Mukava ja onnistunut reissu. Hienot on puitteet siellä lomailla. Pörrättiin laitteissa, uitiin useasti altaassa, saunottiin, kävin pari kertaa juoksemassa, 5D-leffassa käytiin, miehet harrasti cartingia, Keskisen kyläkaupassa käytiin pyörähtämässä ja syötiin hyvin.

Rakentaja jäi vielä koiran kanssa pidempään reissulle, kun minulla jo työt kutsuivat ja kummipojan palautin kotiinsa. Rakentaja läpsystä vaihtoi lakeudet Tallinnaan ja vietti siellä pari yötä. Tallinnasta ei löytynyt ihan kaikkea sitä mitä oli toivottu, mutta jotakin kuitenkin. Tänään rakentaja lähti vielä päiväseltään Tallinnaan tekemään tilauksen parketista ja kaupat on nyt tehty. Ensi viikolla tulevat kuljetuksella Lahteen asti.

Jonkun flunssankin veti rakentaja siinä samalla raksatauolla läpi. Ystävällisesti hoiti sairastelut poissa kotoa, joten ei tarttenut mun sairastella tällä kertaa.

Kodinkoneet tulivat viime viikolla liikkeeseen, josta ne tilattiin. Ensi viikolla haetaan pois kuljeksimasta. (Astianpesukone!!!!  \o/ ) Ensi viikolla näytämme nykyistä asuntoa mahdollisille tuleville vuokralaisille. Työmiehemme palaa lomalta myös huomenna. Viimeisiä viedään, jaksaa, jaksaa. Riippukeinu terassille on jo ostettu. :)

Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!