31. lokakuuta 2012

Kunnallisvaalit lusittu.

Kunnallisvaaleista jäi käteen alhainen äänestysprosentti. Ei ole Suomi enää demokratian kehto. Kansa on jakautunut kahtia, tuloerojen kasvu niittää satoa, ei kaikki enää koe olevansa osa tätä yhteiskuntaa, eivät näe omaa vaikutusmahdollisuutta, eivät luota toiseen suomalaiseen. Surullista.

Iloista oli, että moni tuttu (mm. heistä) pääsivät mukaan valtuustoihin tai varavaltuutetuiksi. Joku muukin oli valmis antamaan koiransa heille hoitoon.

Itsellä meni vaalipäivä aikamoiseksi lusimiseksi kyllä. Kolmetoistatuntia ja risat vaalipaikalla parin voileivän voimalla ja pariin kertaan lasketut äänet, niin johan oli vaalit niin nähty. Vaalien jälkeisenä päivänä yksi työkaveri ihmetteli, että monilta alueilta odoteltiin ääniä hyvinkin pitkälle iltaan. Saatoin ehkä kertoa, että ihan tervetuloa itse kukin vaalivirkailijaksi laskemaan ääniä haluamallaan vauhdilla - pitkääään päivän päätteeksi.

2 kommenttia:

  1. Mä niin tykkään tästä sun tavasta kirjottaa. Oli samanlainen tilanne tällä viikolla- tyyliin otin ohjat käsiin ja tein - ja sitten the aikaansaamaton tuli kertoo miten olis pitänyt hoitaa homma. Kestäkäämme siis ei rakentavaakin kritiikkiä:D

    Ja toinen asia mitä mietin tällä viikolla: sä oot yks aidoimmista suomalaisista ketä tiedän. Tämmösiä mä mietin:D

    VastaaPoista
  2. Kiitti A - sinusta voisi kuule sanoa samaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!