27. lokakuuta 2012

Eka kerta.

Muutama viikko sitten ostin ensimmäisen kerran ikinä kengät internetin ihmemaailmasta. Minusta kenkien ostaminen sovittamatta on aina ollut ihan liian riskialtista ja olen maailman huonoin mitään palauttamaan, joten kengät on ostettu aina kaupasta. Nyt tuli kuitenkin syysaikaan välttämätön tarve ostaa ns. kesäkengät, mielellään mallia ballerinat. Lokakuu ei ole paras aika ostaa kesäkenkiä kaupasta, mutta internetin ihmemaailmassahan se olikin oikein hyvä aika. Viime kevään ja kesän mallistot olivat hyvillä alennuksilla erinäisissäkin verkkoputiikeissa. Jonkun aikaa laajakaistalla viiletin menemään ja sitten silmiini osuivat nämä: niistä ei puuttunut kuin valmiiksi minun nimeni kirjailtuna kylkiin.


Kyseisessä verkkokaupassa niitä oli jäljellä tasan yksi pari ja se oli kokoa 39. Hinta oli mukavasti punaisella. Tässä vaiheessa voin tunnustaa, että sisälläni asuu pieni Tommy-tyttö. Lähdin säntäilemään kohti komeroa, josta löytyy yhdet kyseisen merkin sandaalit ja toisesta komerosta kaivettiin kyseisen merkin kumisaappaat - ja ne olivat molemmat kokoa 39. Lopun varmasti arvaatte. A woman's got to do, what a woman´s got to do.


Muutaman päivän päästä he olivatkin sitten noudettavissa postista. Miten se materia saa ihmisen niin onnelliseksi? Toisaalta ostaessaan jotain, joka tekee niiiiin onnelliseksi, niin silloin uskon tuotteen olevan käytössä pitkään ja sitä ei ihan heti vaihda johonkin toiseen vastaavaan tuotteeseen. Kyllä mä kuitenkin olen ihan fiksu kuluttaja (yritän ainakin), vaikka olen in luuuv ihan hassuihin asioihin...kuten Hilfigerin tuotteisiin, sini-valkoraidallisiin asioihin ja kauniisiin pakkauksiin (+alennettuihin hintoihin) . Katos vaan ne kaikki yhdistyivät tässä ostoksessa.


Tämä laatikkokin saa minut iloiseksi. Laatikossa on jopa magneetti avaamista/sulkemista varten. Siellä on silkkipaperia ja tikut, jotka pitävät kenkiä muodossaan. Tykkään. Ballerinat lähtee mukaan ensi kuun matkalle ja sitten niitä käytetään varmasti sisäkenkinä töissä talvella. Välillä he lepäävät tässä laatikossa silkkipaperin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!