28. huhtikuuta 2011

God save the queen-to-be!

Huomenna vihdoinkin tanssitaan odotetut häät. Pienesti joutuu purnaamaan, että kuka on saanut päähänsä pitää tän luokan bileet perjantaina? Lauantai olisi ollut kiva yllätys. Näillä kuitenkin mennään.

Sain tänään pidellä kädessä Lontoosta tuotua hääkrääsämukia. Se oli niin hieno.
Ikävä kyllä, se ei ollut minun.

Huomenna saadaan nähdä Katen hääpuku. Onko teillä kuninkaallisia suosikkihääpukuja?

Minä en ole koskaan kyllästynyt ihailemaan Crace Kellyn häälookkia. Puku on niin kaunis. Upea pitsiyläosa, yksinkertaisen kaunis alaosa ja huntu on täydellinen. Kaunista, tyylikästä ja herkkää.Toivottavasti näemme huomenna jotain Crace Kellyn veroista. Historian siipien havinaa kuitenkin. Lahtelaisenkin marketin pakastehylly oli tyhjennetty prinsessakakuista. Yksinäinen paketti oli hyllyn perällä. Tasavaltalaisetkin haluavat osansa tai´asta.

Kuvat ovat levinneet internetissä niin laajasti, että lähdettä mahdoton ilmoittaa.

2 kommenttia:

  1. No eikös siinä puvussa ollutkin jotain GreceKellymäistä, ainakin minun silmääni.
    Toimistossakin katsottiin huippukohdat, vihkiminen ja parvekepusut ;-) mutta ihan yhtä liikuttuneita ei oltu kuin viimekesän naapurinlikan häitä katsoessa (Victoria ja Daniel).

    VastaaPoista
  2. Oli! Minuta se oli todella kaunis, ajaton ja tilanteeseen sopiva! Meillä myös töissä katseltiin tärkeimmät. Kotona illalla liikuttui enemmän, omassa rauhassa. Briteissä on meno formaalimpaa kuin Ruotsissa. Parvekepusukin oli protokollan vastaista!
    On se kiva, että näillä häillä meitä nyt hellitään joka vuosi. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!