14. huhtikuuta 2011

Prinssi ja puolivaltakuntaa.

Tasavallassa eletään jänniä aikoja, mutta vähintään yhtä jännää on Kuningaskunnassa. Enää pari viikkoa Williamin ja Katen häihin. Viihdettä kansalle, joka sitä halajaa. Suurin mielenkiinto, ainakin minulla, on morsiamen pukeutumiseen ja olemukseen. Minkälaisen hääpuvun hän onkaan valinnut?

Eilen jo tiedustelin työtoverilta hääpäivän järjestelyistä. Jonkinlainen mahdollisuus hääpäivän seuraamiseen televiissorista on mahdollistettu. Ihanaa. Olisiko sopivaa laittaa oma huntu tunnelman luomiseksi? Ei varmaan.

Mitä mieltä olette Katesta? Minusta hän näyttää ihan kuningatterelta. Hän kaunistuu päivä päivältä, mutta William näyttää päivä päivältä enemmän isältään. Ei kaunista. Onneksi he vihdoinkin menevät naimisiin, sillä nyt Williamista saadaan vielä kohtuullisia valokuvia.

Kate on nyt laihtunut, lehtien mukaan tilanne on huolestuttava. Hän sekä laihduttaa, että häästressi aiheuttaa syömättömyyttä. Toivottavasti hän kuitenkin on kauneimmillaan hääpäivänä. Luitteko myös siitä, että hän aikoo tehdä oman häämeikkinsä? Hän ei ole koskaan antanut kenenkään ehostaa itseään. Hänellä on aina kaunis meikki, joten hän selkeästi tietää mitä tekee.

Hiukan nauratti uutinen, jossa kerrottiin häävieraslistalta löytyvän parin exät. Williamin syitä en osaa ajatella, mutta Katen syyt avautuvat paremmin. Tervetuloa katsomaan, kun tämä tyttö nai kruununprinssin ja saa puolivaltakuntaa. Classy.

Kate. Kuva: IL

2 kommenttia:

  1. Joo älä hei laita huntuu:D:D

    VastaaPoista
  2. Te nykynuoret ootte niin tylsii!!! Onneksi me 30+-tädit ollaan tosi avoimia kaikelle! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!